Podravka

Krem juha od gljiva s maslinovim uljem

Krem juha od gljiva s maslinovim uljem

Fina juha od gljiva s piletinom

Fina juha od gljiva s popečenim kockicama piletine poslužena sa svježim timijanom i vrhnjem pravi je odabir za ljubitelje bogatih juha.

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Fina juha od gljiva s piletinom

Sastojci

Priprema

  1. U loncu na zagrijanom ulju popecite piletinu narezanu na kockice do lijepe zlatnožute boje.
  2. Sadržaj vrećice juhe pomiješajte sa 700 ml hladne vode i zalijte preko mesa.
  3. Kad zakuha kuhajte 5 minuta na laganoj vatri neprestano miješajući.

Posluživanje: Poslužite sa svježim timijanom i vrhnjem.

Savjet: Ako nemate timijana, juhu možete posuti nasjeckanim peršinom.

Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.