Voćni namaz miješano voće

Voćni namaz miješano voće

Savršeni miks okusa za pravi užitak

Ovaj voćni namaz sadrži voćnu kašu jabuke, šljive i višnje.

Savršena kombinacija tekstura, okusa i sastojaka čini ovaj prirodni i bogat namaz odličnim izborom u svakom obroku. Veliko obiteljsko pakiranje nudi pravi užitak: bilo kao namaz na kruhu, slasticama ili kao voćni preljev. 

Ukratko...

Prirodno i zdravo • Puno voća • Obiteljsko pakiranje

Značajke proizvoda

voćni namazi mogu se poslužiti jednostavno namazani na kruh ili kao dodatak kolačima i tortama kojima daju poseban okus. Mogu se koristiti kao topli, voćni preljev preko sladoleda i pudinga ili kao višestruki izbor nadjeva za palačinke. Preporučujemo ih na toplom prepečenom... prikaži još voćni namazi mogu se poslužiti jednostavno namazani na kruh ili kao dodatak kolačima i tortama kojima daju poseban okus. Mogu se koristiti kao topli, voćni preljev preko sladoleda i pudinga ili kao višestruki izbor nadjeva za palačinke. Preporučujemo ih na toplom prepečenom kruhu, uz tanki sloj maslaca i šalicu kakaa, čaja ili kave ili uz čašu svježe istisnutog soka.

šećer, voćna kaša u promjenjivim udjelima 30% (jabuka, šljiva, višnja), tvar za želiranje pektin, regulator kiselosti limunska kiselina, konzervansi (kalijev sorbat, sumporni dioksid)

  • Čuvati: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 500 g, 1 kg kantica.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 240 kcal / 1024 kJ
Masti = 0 g
- zasićene masne kiseline = 0 g
Ugljikohidrati = 60 g
- šećeri = 60 g
Bjelančevine = 0 g
Sol = 0 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Dobri stari pekmezi

Toliko dobri da ćete se raspekmeziti.