Vlasac dodajte jelima od jaja, salatama, osobito krumpir salati, mekanim sirevima, juhama...
Ako se doda peršinu, estragonu i ljubčacu, čini mješavinu začina pod nazivom fine herbes. Kod kuhanja dodaje se na kraju, jer brzo gubi na aromi.
Ukratko...
100% prirodno
Priprema
vlasac se koristi uz jaja, salate, umake, krem sireve ili juhe. Osjetljiv je na toplinu pa ga dodajte na kraju pripreme ili prije samog serviranja.
- Čuvati: na suhome mjestu
- Trajanje: 24 mjeseca.
- Pakiranje: vrećica 3 g.
Sastojci
sjeckani vlasac.
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Vegeta
- Maestro
- TIP PROIZVODA
- Dodaci jelima
- OBROK
- Ručak
- Večera
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Začini
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Prikladno za vegetarijance