Vinka - trajna kobasica s vinom

Vinka - trajna kobasica s vinom

Znanje pretočeno u kobasicu

U kobasi je istina - zna to i naš izumitelj kobasica Majstor koji je uz kap mudrosti i čašu iskustva dobio fantastičnu ideju. Kombinirajući najkvalitetnije svinjsko meso s bijelim vinom usavršio je slasnu, nektarom najfinijeg grožđa ovjenčanu kobasicu. 100 grama proizvoda od 150 grama mesa te dim bukovog drva sljubljen s aromama vina probudit će strast i najzahtjevnijih mesnih entuzijasta. Bez glutena, samo bogatstvo proteina i neponovljivi užitak. Uzdravlje i dobar tek!

Ukratko...

Bogata proteinima • Bez laktoze • Bez bojila • Bez glutena • Tradicionalni proces zrenja

u tankim narezima poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio neke kulinarske delicije.

svinjsko meso, vino bijelo 4% (sadrži sulfite), kuhinjska sol, dekstroza, antioksidansi: askorbinska kiselina, natrijev izoaskorbat; začini i ekstrakti začina, konzervans: natrijev nitrit. Može sadržavati soju i gorušicu. 100 g proizvoda je proizvedeno od 152 g svinjskog mesa.

  • Čuvati: pri temperaturi od 1 do 7°C.
  • Trajanje: 120 dana.
  • Pakiranje: 250 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 411 kcal / 1707 kJ
Masti 33 g
- zasićene masne kiseline 13 g
Ugljikohidrati 3.6 g
- šećeri 0 g
Bjelančevine 25 g
Sol 2.5 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Natur

Po receptu majke prirode