Opus Podravka kobasica je velik i ako se ne možete odlučiti kojom kobasicom upotpuniti svoje jelo, vikend kobasica je tu. Blagi okus i brzina pripreme čine vikend kobasice idealnim jelom za svaku prigodu – kao samostalan obrok ili kao dodatak, s vikend kobasicom ne možete promašiti!
Ukratko...
Bogate proteinima • Prirodni ovitak • Jednostavna priprema
kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 4- 6 min. ili peći na roštilju ili tavi 4 - 6 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.
svinjsko meso 43%, strojno otkošteno svinjsko meso 26%, voda, svinjsko masno tkivo, goveđe vezivno tkivo, kuhinjska sol, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, vlakna krumpira, zgušnjivači: E412, E407a, E410; bjelančevine krumpira, začini i ekstrakti začina, pojačivač arome E621, bjelančevine soje, bojilo E120, aroma. Može sadržavati gorušicu.
- Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
- Trajanje: 45 dana.
- Pakiranje: 300 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 288 kcal / 1194 kJ |
---|---|
Masti | 24 g |
- zasićene masne kiseline | 9 g |
Ugljikohidrati | 3.8 g |
- šećeri | 1.4 g |
Bjelančevine | 15 g |
Sol | 2.3 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Pogledajte slične proizvode
- Podravka mesni proizvodi i gotova jela
- Podravka polutrajne kobasice
- GLAVNI SASTOJAK
- Meso
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slano
- OBROK
- Doručak
- Ručak
- Večera
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- BRAND
- Podravka