Vikend kobasice

Vikend kobasice

Za neodlučne

Opus Podravka kobasica je velik i ako se ne možete odlučiti kojom kobasicom upotpuniti svoje jelo, vikend kobasica je tu. Blagi okus i brzina pripreme čine vikend kobasice idealnim jelom za svaku prigodu – kao samostalan obrok ili kao dodatak, s vikend kobasicom ne možete promašiti!

Ukratko...

Bogate proteinima • Prirodni ovitak • Jednostavna priprema

kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 4- 6 min. ili peći na roštilju ili tavi 4 - 6 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

svinjsko meso 43%, strojno otkošteno svinjsko meso 26%, voda, svinjsko masno tkivo, goveđe vezivno tkivo, kuhinjska sol, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, vlakna krumpira, zgušnjivači: E412, E407a, E410; bjelančevine krumpira, začini i ekstrakti začina, pojačivač arome E621, bjelančevine soje, bojilo E120, aroma. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: 300 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 288 kcal / 1194 kJ
Masti 24 g
- zasićene masne kiseline 9 g
Ugljikohidrati 3.8 g
- šećeri 1.4 g
Bjelančevine 15 g
Sol 2.3 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Kampiranje

Gozba pod vedrim nebom