Vatroslava - trajna ljuta kobasica

Vatroslava - trajna ljuta kobasica

Temperament koji se pamti

Ljutom paprikom okupana, savršeno zrela, vatrom krštena - od svojih početnih trenutaka bila je posebna. Znao je to i naš izumitelj kobasica Majstor koji nakon prvog kušanja ove neodoljive kobasice nije dvojio oko imena. Zvat će se Vatroslava! Njenu temperamentnu, ali savršeno balansiranu ćud kompletirao je dimom bukova drva za užitak koji traje i svaki put ponovno oduševljava. Bez umjetnih bojila i glutena - ona je jedinstvena. Strastvena, iskrena i autentična - ona je Vatroslava.

Ukratko...

Bogata proteinima • Bez laktoze • Bez bojila • Bez glutena • Tradicionalni proces zrenja

konzumirati narezano na tanke šnite. U tankim narezima poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio neke kulinarske delicije.

svinjsko meso, kuhinjska sol, začini (ljuta paprika 0,9%), ekstrakti začina, dekstroza, antioksidansi: askorbinska kiselina, natrijev izoaskorbat; konzervans: natrijev nitrit. Može sadržavati soju i gorušicu. 100 g proizvoda je proizvedeno od 156 g svinjskog mesa.

  • Čuvati: pri temperaturi od 1 do 7°C.
  • Trajanje: 120 dana.
  • Pakiranje: 250 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 471 kcal / 1954 kJ
Masti 37 g
- zasićene masne kiseline 15 g
Ugljikohidrati 7.9 g
- šećeri 0.5 g
Bjelančevine 27 g
Sol 3.2 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Egzotične kuhinje

Kuhaj globalno, jedi lokalno!