Skuša a la provencale

Skuša a la provencale

Delikatesa opijena morem

Skuša ovoga puta nastupa hrabro: sočna, pikantna i blago opijena pomno doziranim bijelim vinom. Provencalski je umak jedan od najplementijih u kulinarstvu: bijelo vino, mrkva, krastavci, crvena paprika i provencalski začini daju nam najbolje od mediterana, uz mirisnu i bogatu vinsku notu.

Kažu da riba pliva tri puta: u moru, ulju i vinu. Eva skuša a la provencale na vaše će nepce donijeti upravo taj fini slijed, u jednome zalogaju.

Ukratko...

Savršen spoj skuše, povrća i provencale umaka sa doziranim i blagim okusom vina • Prirodno bogato omega – 3 masnim kiselinama

proizvod se može konzumirati bez prethodne pripreme.

skuša (Scomber scombrus, Scomber colias ili Scomber japonicus) min. 50 %, umak max. 30 % (voda, koncentrat rajčice, vino 18 % , sojino ulje, šećer, kuhinjska sol, sjeme gorušice, alkoholni ocat, začini (celer) ekstrakt začina), povrće max. 20 % u promjenjivim udjelima (mrkva, krastavac, paprika, repa).

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: limenka 115 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 139 kcal / 581 kJ
Masti 6.8 g
- zasićene masne kiseline 1.5 g
Ugljikohidrati 5.4 g
- šećeri 5 g
Bjelančevine 14 g
Sol 0.65 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Masline

Cure sline od masline