Sardine u biljnom ulju

Sardine u biljnom ulju

Odličan ulov!

Bjelančevine i omega-3 masne kiseline čine jadranske sardine ne samo finom, već i iznimno korisnom namirnicom u svakodnevnoj prehrani.

Pripremljene na tradicionalno jednostavan način uz dodatak soli i odabranog biljnog ulja, mogu se koristiti za brojne kulinarske kombinacije i pronaći svoje mjesto uz tjestenine, salate ili na pizzama.

Ukratko...

Jadranske srdele • Ukusan i brz obrok

QUDAL-EVA-RIBLJE-KONZ-2013.png

QUDAL 2013/2014 - Riblje konzerve, EVA

Proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

srdela (Sardina pilchardus) min. 70%, sojino ulje max. 30%, kuhinjska sol.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi
  • Trajanje: 4 godine
  • Pakiranje: 115g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 219 kcal / 915 kJ
Masti 33 g
- zasićene masne kiseline 4.9 g
Ugljikohidrati 0 g
- šećeri 0 g
Bjelančevine 17 g
Sol 0.95 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola