Sardine s rajčicom

Sardine s rajčicom

Rajska kombinacija!

Srdele koje se nakon našeg plavog Jadrana kupaju u bogatom soku najukusnijih rajčica, glavni su sastojak ovog finog, brzog obroka koji je spreman za konzumaciju bez termičke obrade.

Osim okusom, vašoj prehrani doprinose i kvalitetom: likopen iz rajčica i omega-3 kiseline iz srdela snažni su saveznici vašeg organizma!

Osim kao samostalno jelo, možete ih koristiti u umacima za tjesteninu ili palentu te u brojnim drugim jelima.

Ukratko...

Jadranske srdele • Umak od rajčice • Ukusan i brz obrok

Proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

srdela (Sardina pilchardus) min. 65%, umak max. 35% (voda, koncentrat rajčice 20%, sojino ulje, šećer, kuhinjska sol, ocat, pšenično brašno).

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi
  • Trajanje: 3 godine
  • Pakiranje: 115g

Nutritivne vrijednosti

Masti 5.9 g
- zasićene masne kiseline 1.8 g
Ugljikohidrati 2.9 g
- šećeri 2.4 g
Bjelančevine 16 g
Sol 1.1 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Badnjak

Više od pripreme za Božić