Riža parboiled vakum

Riža parboiled vakum

Tehnologija u službi vaše kuhinje

Kako bismo dobili rižu koja vam pruža maksimum okusa ali i hranjivosti, posegnuli smo za suvremenim tehnološkim rješenjima. Birana zrna riže obrađena su parboiling tehnikom i tako zadržala vitamine i mineralne tvari iz ljuske, a vakuumskim pakiranjem takve riže njena kvaliteta još duže ostaje nepromijenjena. A sada nastupate vi – želimo vam puno sjajnih trenutaka u kuhinji!

Ukratko...

Talijanska riža • Više načina upotrebe • Brza priprema • Ne raskuha se

Rižu dodajte u vrelu vodu u omjeru 1:3 i kuhajte 10-14 min.

Riža parboiled srednjezrnata.

  • Čuvati: na sobnoj temperaturi
  • Trajanje: 36 mjeseci
  • Pakiranje: 500g, 1000g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 349 kcal / 1484 kJ
Masti 0.64 g
- zasićene masne kiseline 0.24 g
Ugljikohidrati 78.6 g
- šećeri 1 g
Vlakna 0.6 g
Bjelančevine 7 g
Sol 0 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina