Raženo brašno (TIP 1250)

Raženo brašno (TIP 1250)

Kad tražite najbolje

Iznimno visoka prehrambena vrijednost raženog brašna ogleda se u bogatstvu kalcija i željeza koje sadrži i obilju prehrambenih vlakana.

Osim specifične tamne boje i snažnog okusa, posebnost kruha i peciva od raženog brašna je svježina koju dugo zadržavaju. Za tijesta kod kojih trebate ekstra mekoću, pomiješajte raženo i pšenično brašno za još rahliji rezultat. Mnogo dobrog stiže iz raži - to se traži!

Ukratko...

Brašno bogato vlaknima • Sa visokim sadržajem Ca i Fe • Proteini raži su veće prehrambene vrijednosti od pšeničnih proteina • Kruhu daje puniji okus i produženu svježinu

best_buy_brasno.png

BestBuy AWARD 2014/2015 - Brašno, PODRAVKA

QUDAL-PODRAVKA-BRASNO.png

QUDAL 2013/2014 - Brašno, PODRAVKA

Uz miješanje sa pšeničnim brašnom i dodatkom kvasca, soli i vode.

raženo brašno

  • Čuvati: na suhom i zračnom mjestu.
  • Trajanje: 6 mjeseci.
  • Pakiranje: 900 g, 50 kg

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 352 kcal / 1478 kJ
Masti 0.74 g
- zasićene masne kiseline 0.11 g
Ugljikohidrati 77 g
- šećeri 2.9 g
Vlakna 11 g
Bjelančevine 9 g
Sol 0.09 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Kruh

Kruh naš svagdašnji