Pulled pork

Pulled pork

Savršena svinjetina. I gotovo!

Pulled pork ili trgana svinjetina klasik je američkog roštilja koji sve veću popularnost stječe i kod nas. Pulled pork najčešće je pripremljen od mesa lopatice metodom sporog kuhanja (SLOW COOK). Ovako pripremljeno jelo podrazumijeva kuhanje uz dodatak biranih začina na niskim temperaturama tijekom duljeg vremena u zatvorenoj vrećici. To jednostavno znači da je meso neodoljivo mekano i sočno jer su svi sokovi ostali u njemu! Iznimno ukusno jelo kojem ćete se vraćati …

Ukratko...

Prirodno bogato proteinima • Bez pojačivača okusa, bojila i konzervansa • Prikladno za serviranje 2 porcije •Gotovo u samo 10 m inuta • Slow cooked • High quality

proizvod je potrebno zagrijati u pećnici, na tavi ili na roštilju.

svinjska lopatica bez kosti 65%, voda, maslinovo ulje, začini (sadrži gorušicu), aroma dima. Može sadržavati pšenicu, orašaste plodove, sulfite, jaja, mlijeko, celer, rakove, ribe i mekušce.

  • Čuvati: u hladnjaku na temperature 0 – 8 stupnjeva C.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: proizvod u vrećici u kartonskoj komercijalnoj kutiji.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 327 kcal / 1367 kJ
Masti = 27 g
- zasićene masne kiseline = 9.5 g
Ugljikohidrati = 0.2 g
- šećeri = 0.2 g
Bjelančevine = 20 g
Sol = 0.85 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

učitavam još recepata

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Puding

Zadrhtite od uzbuđenja