Pravi podravski špek svojim idealnim omjerom mesnog i masnog dijela omogućuje vam da bez puno truda uživate u izvrsnom okusu njegovog dimljenog veličanstva.
S vrhnjem i lukom, na polovicama pečenih krumpira, kao dodatak drugim vrstama mesa... ni jedan špek nema takav šmek!
Ukratko...
Neizostavan u raznim kulinarskim kombinacijama • Posebna podravska receptura
Poslužiti hladno narezan ili kuhati kao dodatak raznim jelima od povrća.
svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska sol, stabilizatori (E451, E450), bjelančevine soje, modificirani škrob, zgušnjivač (E407), dekstroza, maltodekstrin, antioksidans (E316), začini, pojačivač okusa (E621), konzervans (E250). Može sadražavati gorušicu.
- Čuvati: 1 °C do 4 °C (vakuum). 1 °C do 7 °C (rinfuza).
- Trajanje: 45 dana vakuum pakiranje, 21 dan rinfuza.
- Pakiranje: naresci 100 g, vakuum pakiranje cca 400 g, rinfuza table cca 2 - 4 kg
Nutritivne vrijednosti
Masti | 33 g |
---|---|
- zasićene masne kiseline | 12 g |
Ugljikohidrati | 0 g |
- šećeri | 0 g |
Bjelančevine | 15 g |
Sol | 1.9 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- Podravka mesni proizvodi i gotova jela
- Podravka polutrajne kobasice
- OBROK
- Doručak
- Međuobrok
- Večera
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Meso
- TIP PROIZVODA
- Mesni proizvodi
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- Izvor proteina
- BRAND
- Podravka