Podravski špek

Podravski špek

Dobar vam tek!

Pravi podravski špek svojim idealnim omjerom mesnog i masnog dijela omogućuje vam da bez puno truda uživate u izvrsnom okusu njegovog dimljenog veličanstva.

S vrhnjem i lukom, na polovicama pečenih krumpira, kao dodatak drugim vrstama mesa... ni jedan špek nema takav šmek!

Ukratko...

Neizostavan u raznim kulinarskim kombinacijama • Posebna podravska receptura

Poslužiti hladno narezan ili kuhati kao dodatak raznim jelima od povrća.

svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska sol, stabilizatori (E451, E450), bjelančevine soje, modificirani škrob, zgušnjivač (E407), dekstroza, maltodekstrin, antioksidans (E316), začini, pojačivač okusa (E621), konzervans (E250). Može sadražavati gorušicu.

  • Čuvati: 1 °C do 4 °C (vakuum). 1 °C do 7 °C (rinfuza).
  • Trajanje: 45 dana vakuum pakiranje, 21 dan rinfuza.
  • Pakiranje: naresci 100 g, vakuum pakiranje cca 400 g, rinfuza table cca 2 - 4 kg

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 0 kcal / 0 kJ
Masti = 33 g
- zasićene masne kiseline = 12 g
Ugljikohidrati = 0 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 15 g
Sol = 1.9 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Kruh

Kruh naš svagdašnji