Pikant kobasice

Pikant kobasice

Začinjena klasika

Fina tekstura i provjerena kvaliteta mesa, tradicionalna receptura te okus za pamćenje odlike su koje privlače mesoljupce svim vrstama Podravka kobasica. Bez obzira radi li se o grahu ili nekom drugom varivu, pikant kobasica je tu da začini trenutak.

Ukratko...

Izvor proteina • Prirodni ovitak • Jednostavna priprema

kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 4 - 6 minuta. ili peći na roštilju ili tavi 4 - 6 minuta. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

svinjsko meso 43%, strojno otkošteno svinjsko meso 26%, voda, svinjsko masno tkivo, goveđe vezivno tkivo, kuhinjska sol, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, vlakna krumpira, zgušnjivači: E412, E407a, E410; bjelančevine krumpira, začini i ekstrakti začina, pojačivač arome E621, bjelančevine soje, bojilo E120. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: 300 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 297 kcal / 1232 kJ
Masti 25 g
- zasićene masne kiseline 10 g
Ugljikohidrati 4.7 g
- šećeri 2.2 g
Bjelančevine 14 g
Sol 2.6 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Ajvar

Razmazi svoje nepce