Party torta

Party torta

Zvijezda svake proslave

Zazirete od pripreme biskvita i kompliciranih krema, a želite pripremiti savršenu tortu? Na pravom ste mjestu! Naime, dobre i ukusne slastice više nisu rezervirane samo za dugotrajno miksanje, kuhanje i pečenje jer Dolcela ima novi proizvod u svojem asortimanu – Party tortu odličnog vanilija okusa koju će rado kušati i gosti intolerantni na gluten. Ovaj ukusan desert od 12 kriški spreman je u svega 35 minuta, a može se obogatiti voćem, čokoladom ili orašastim plodovima te pripremiti kao klasični kolač s kremom. Smjesi dodajte jaja, ulje i mlijeko i voilà – neka zabava započne!

Ukratko...

Gluten free • Za 12 kriški torte ili 24 cupcakesa • Gotovo u 35 minuta • Sadrži mješavinu za biskvit i kremu • Jednostavna i brza priprema • Dodaju se samo jaja, ulje i mlijeko • Idealno za rođendane i ostala slavlja

Značajke proizvoda

Uputa za pripremu biskvita: 1. Zagrijte pećnicu na 180°C, bez ventilatora (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). 2. U posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice, dodajte 3 jaja, 100 ml ulja i 80 ml mlijeka. Sve zajedno miješajte električnom... prikaži još Uputa za pripremu biskvita: 1. Zagrijte pećnicu na 180°C, bez ventilatora (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). 2. U posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice, dodajte 3 jaja, 100 ml ulja i 80 ml mlijeka. Sve zajedno miješajte električnom miješalicom 2 min da dobijete glatku smjesu. 3. Dno kalupa za tortu (ø 22 cm) obložite papirom za pečenje. Smjesu za biskvit ulijte u kalup. Pecite u pećnici 30 min. 4. Pečeni biskvit ostavite da se ohladi 10 min, zatim nožem prođite po rubu kalupa kako bi se biskvit odvojio od kalupa. Uklonite kalup i ostavite biskvit da se u potpunosti ohladi na sobnoj temperaturi prije nego što ga prerežete na dva dijela i nadjenete kremom. Uputa za pripremu kreme: 1. U posudu ulijte 400 ml hladnog mlijeka, dodajte sadržaj vrećice i miješajte električnom miješalicom srednjom brzinom 2 minute. 2. Ovako pripremljenom kremom premažite prethodno prerezani biskvit. 3. Party tortu ukrasite po želji. SAVJET: Dolcela Party tortu bez glutena možete ispeći i u manjem kalupu ø 20 cm, na 180°C/40 min. U tom slučaju ohlađeni pečeni biskvit prerežite 2 puta, tako ćete dobiti 3 sloja biskvita koje ćete premazati kremom i ukrasiti po želji.

Sastojci mješavine za biskvit: kukuruzni škrob, šećer, tvari za rahljenje (glukono-delta-lakton, natrijev hidrogen karbonat), zgušnjivač (E 466), jodirana sol, aroma. Sastojci mješavine za bijelu kremu: šećer, modificirani škrob, glukozni sirup, maltodekstrin, ulje palminih koštica u prahu, emulgator (E 472a), mliječne bjelančevine, arome, zgušnjivač (karagenan).

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: kutija 420 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 387 kcal / 1639 kJ
Masti = 3.5 g
- zasićene masne kiseline = 3.3 g
Ugljikohidrati = 88 g
- šećeri = 39 g
Bjelančevine = 0.4 g
Sol = 0.76 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma