Za uspjeh u pečenju kruha, dizanih tijesta ili kolača možete konzultirati bake, mame ili prijatelje pekare, no ponekad tajna leži u najočitijem detalju - brašnu.
Namjenski proizvedeno za dizana tijesta, mnogo će lakše od 'običnog' brašna postići rahlost i mekoću bez koje vaše puter štangice, orehnjače ili buhtle ne bi bile tako neodoljive. I zapamtite: put do uspješnih kolača posipan je dobrim namjenama!
Ukratko...
Za pripremu najfinijeg kruha ili peciva
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 350 kcal / 1464 kJ |
---|---|
Masti | = 1.2 g |
- zasićene masne kiseline | = 0.3 g |
Ugljikohidrati | = 80 g |
- šećeri | = 3 g |
Bjelančevine | = 10 g |
Sol | = 0.5 mg |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- Podravka brašno
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- OKUS
- Neutralno
- GLAVNI SASTOJAK
- Žitarice
- TIP PROIZVODA
- Brašna i mješavine
- Pripomoć za pripremu slastica
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Prikladno za vegetarijance
- BRAND
- Podravka