Mini pavlove

Mini pavlove

Nježno, voćno i hrskavo - najfiniji spoj u jednoj slastici!

Nježne, bijele, lagane. Ove divne slatke minijature ime su dobile po poznatoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, a sastoje se od beze kore, kreme od vanilije i voća. Ovu savršeno hrskavo-kremastu kombinaciju uz Dolcelu možete pripremiti u samo nekoliko koraka! S prvim jagodama kreće izrada Pavlove, no možete ju pripremati tijekom cijele godine i u svim veličinama i oblicima! Probudite slastičara u sebi i zasladite dan svojim bližnjima!

Ukratko...

Brza i jednostavna priprema • Potrebno dodati samo mlijeko, vodu i šećer • Mješavina je dostatna za 12 kolača

za pripremu bezea: 1. Upalite pećnicu s ventilatorom na 150°C, pripremite 2 lima za pečenje te na oba stavite papir za pečenje 2. Mješavini za beze dodajte 120 ml hladne vode, miješajte električnom miješalicom 3 min, nakon čega postepeno dodajte 120 g kristal šećera.... prikaži još za pripremu bezea: 1. Upalite pećnicu s ventilatorom na 150°C, pripremite 2 lima za pečenje te na oba stavite papir za pečenje 2. Mješavini za beze dodajte 120 ml hladne vode, miješajte električnom miješalicom 3 min, nakon čega postepeno dodajte 120 g kristal šećera. Nastavite miješati (oko 4 min) dok se sav šećer ne otopi, a snijeg ne počne sjajiti i bude čvrst. 3. Na pripremljene limove, uz pomoć slastičarske vrećice oblikujte po 6 krugova/gnijezda (promjer 5-6 cm), pritom pazeći da okolo napravite ogradicu u vis koja će kasnije držati kremu unutar Pavlove. Pazite da dno nije pretanko, a rubove duplo prođite da budu deblji. 4. Temperaturu pećnice smanjite na 110°C i pecite/sušite 45 min (oba lima istovremeno) 5. Pećnicu isključite, vrata pećnice djelomično otvorite, te nakon 30 min izvadite pečene/posušene krugove/gnijezda bezea. Uputa za pripremu kreme: 1. U posudu ulijte 400 ml hladnog mlijeka, dodajte sadržaj vrećice i miješajte električnom miješalicom srednjom brzinom 2 - 3 minute. 2. Ovako pripremljenu kremu, slastičarskom vrećicom ili žlicom nanesite na prethodno pečen/posušen beze. 3. Dekorirajte sezonskim voćem po izboru 4. Pripremljene Mini Pavlove ostavite da se hlade u hladnjaku 30 min. prije serviranja. Savjet: umjesto slastičarske vrećice možete upotrijebiti vrećicu za domaćinstvo kojoj ukoso odrežite rub, ili smjesu za beze jednostavno nanesite običnom žlicom pazeći protom da u sredini napravite udubljenje.

sastojci mješavine u prahu za beze: šećer, bjelanjak u prahu, kukuruzni škrob, kiselina (limunska kiselina), zgušnjivač (E 466). Sastojci mješavine u prahu za kremu: šećer, modificirani škrob, dekstroza, potpuno hidrogenirana biljna mast (palma, kokos), biljno ulje u prahu (palma), glukozni sirup, emulgator (E 472a), zgušnjivači (karagenan, E 466), laktoza, mliječne bjelančevine, arome, bojilo (beta-karoten).

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: kutija 180 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 383 kcal / 1622 kJ
Masti = 4.2 g
- zasićene masne kiseline = 3.4 g
Ugljikohidrati = 77 g
- šećeri = 54 g
Bjelančevine = 8.8 g
Sol = 0.36 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Tjestenina

Svestrana Talijanka