Mesni ragu

Mesni ragu

Finesa od mesa

Fino usitnjeno goveđe i svinjsko meso zaokruženo umakom od rajčice, finim uljem suncokreta i biranim začinima, svaki će tanjur ispuniti okusima domaće kuhinje, a svaku kuhinju najfinijim mirisima!

Osim kao umak za tjestenine i ostale priloge, iznimno je praktičan i kao brzo spreman mesni nadjev za lazanje, musake ili raznolike nabujke: okusite snagu koju donosi Podravka ragu! 

Ukratko...

Okus domaće kuhinje • Bez dodanih aroma • Gotovo za 2 minute

Na kuhinjskoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u prikladnu posudu. Zagrijavajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje. U mikrovalnoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u posudu prikladnu za mikrovalnu pećnicu, pokrijte i zagrijavajte 1 - 2 minute na 700 W. Promiješajte... prikaži još Na kuhinjskoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u prikladnu posudu. Zagrijavajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje. U mikrovalnoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u posudu prikladnu za mikrovalnu pećnicu, pokrijte i zagrijavajte 1 - 2 minute na 700 W. Promiješajte i poslužite.

goveđe meso svježe (15%), svinjsko meso svježe (15%), voda, koncentrat rajčice, kuhinjska sol, kukuruzni škrob, začini i ekstrakti začina, šećer, kvaščev ekstrakt. Može sadržavati pšenicu, soju, jaja, mlijeko i celer.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: limenka, plitica 200 g, 400 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 115 kcal / 474 kJ
Masti 5 g
- zasićene masne kiseline 2 g
Ugljikohidrati 5 g
- šećeri 2 g
Bjelančevine 7.6 g
Sol 1.7 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Tjestenina

Svestrana Talijanka