Lino jabuka i šljiva s grisom

Lino jabuka i šljiva s grisom

Hrabar novi okus za najmlađe istraživače

U ovoj kašici spajaju se blagi voćni okusi šljive i jabuke, a kremastoj teksturi i hranjivosti doprinosi dodatak grisa. Sadrži samo prirodne šećere i idealna je za uvođenje novih okusa u prehranu vaše bebe. Vi ćete biti zadovoljni njenom probavom, a beba će uživati u novom, slatkom iskustvu!

Ukratko...

Bez dodanog šećera – sadrži prirodne šećere

Priprema

promiješati prije upotrebe. Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 48 sati. Preporučamo Vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke. Prije upotrebe... prikaži još promiješati prije upotrebe. Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 48 sati. Preporučamo Vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke. Prije upotrebe provjerite da li je staklenka neoštećena. Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje molimo Vas da proizvod ne koristite. Vakumirano: kod prvog otvaranja poklopac klikne.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi, ne izlagati suncu.
  • Trajanje: 548 dana.
  • Pakiranje: 190 g.

Sastojci

jabuka 55%, šljiva 28%, voda, pšenična krupica 3,2%, koncentrat limuna, koncentrat crne mrkve, vitamin C (L-askorbinska kiselina).

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Paštete

Kruha i igara!