Lino Cornelino

Lino Cornelino

Obrok zlata vrijedan

Ova fina i visoko hranjiva kukuruzna kašica u sebi nema dodanog šećera niti glutena zbog čega je idealna za uvođenje prve čvrste hrane u prehranu vaše bebe. Osim 7 vitamina, željeza i joda, sadrži kvalitetne ugljikohidrate koji bebi pružaju obilje energije te vlakna koja povoljno utječu na njenu probavu. Baš ono što je potrebno vašem zlatu!

Ukratko...

Posebna receptura prilagođena potrebama beba od 4 mjeseci • Bez dodanog šećera • Bez glutena • Željezo i jod

U 1,7 dl (170 ml) prijelaznog mlijeka, pripremljenog prema uputi proizvođača, umiješajte 5 velikih žlica (20 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka! Obrok možete pripremiti i sa majčinim mlijekom ili mlijekom... prikaži još U 1,7 dl (170 ml) prijelaznog mlijeka, pripremljenog prema uputi proizvođača, umiješajte 5 velikih žlica (20 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka! Obrok možete pripremiti i sa majčinim mlijekom ili mlijekom s kojim se dijete uobičajeno hrani. Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Cornelino kao zamjenu za jedan mliječni obrok.

kukuruzno brašno 93%, maltodekstrin, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, DL-alfa-tokoferol acetat, folna kiselina, nikotinamid) željezo pirofosfat i kalijev jodat.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi. Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna. Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 150 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 383 kcal / 1626 kJ
Masti = 2.2 g
- zasićene masne kiseline = 0.4 g
Ugljikohidrati = 82 g
Vlakna = 7 g
Sol = 0.12 g
Vitamin E = 7 mg
Vitamin C = 30 mg
Vitamin B6 = 0.4 mg
Tiamin = 0.7 mg
Riboflavin = 0.4 mg
Niacin = 5 mg
Folna kiselina = 65 μg
Željezo = 7 mg
Jod = 50 μg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Rajčica

Za rajske užitke