Lino Čokolino Baby

Lino Čokolino Baby

Moj prvi Čokolino

Prvi Čokolino od sada i za vaše najmlađe. Pripravljen od 5 žitarica uz bogatstvo vitamina i kalcija čini savršeni obrok za male bebe. Za razliku od klasičnog Čokolina, Čokolino Baby nema dodatog šećera, a za savršen okus tu je kakao umjesto čokolade. Umjesto mlijeka dodajte vodu, promiješajte i u kratkom vremenu imate savršen obrok za svoje najmlađe. Obzirom da je okus i miris Čokolina neodoljiv, ne sumnjamo da ćete se i vi pridružiti svojim najmlađima pri svakom obroku.

Ukratko...

Bez dodanog šećera • Priprema s vodom • Sadrži 5 žitarica • Sadrži 7 vitamina i kalcij

Značajke proizvoda

u 1,2 dl (120 ml) prokuhane i na 50 ºC ohlađene vode umiješajte 5 velikih žlica (30 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka!

žitarice 34% (pšenično brašno, kukuruzno brašno, rižina krupica, zobeno brašno, heljdino brašno), mlijeko u prahu punomasno 26%, djelomično demineralizirana sirutka u prahu, maltodekstrin, kakao u prahu 3%, mlijeko u prahu obrano 2%, škrob, kalcijev laktat, vitamini (retinil-acetat, tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, kolekalciferol, folna kiselina, nikotinamid). Može sadržavati lješnjake.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi! Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite. Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 210 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 405 kcal / 1710 kJ
Masti = 8.3 g
- zasićene masne kiseline = 4.9 g
Ugljikohidrati = 65 g
- šećeri = 27 g
Vlakna = 4.9 g
Bjelančevine = 15 g
Sol = 0.68 g
Vitamin A = 430 μg
Vitamin D = 10.2 μg
Vitamin B6 = 0.98 mg
Tiamin = 0.9 mg
Riboflavin = 1.3 mg
Niacin = 11 mg
Folna kiselina = 115 μg
Kalcij = 536 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Rajčica

Za rajske užitke