Lava Muffins

Lava Muffins

Srce od čokolade topi se u vašim ustima

Ovo je neodoljiv ekstra čokoladni muffin čija je sredina ispunjena finom tekućom čokoladnom kremom. Priprema je brza i jednostavna, za samo desetak minuta, a muffine je najbolje jesti dok su još topli. U pakiranju je mješavina za kolač i kalupi za pečenje.

Mješavina sadrži kakao u prahu smanjene masnoće, obrano mlijeko u prahu kao komponentu bjelančevina te biljne masnoće.

A kada sve bude gotovo, žličicu u ruke i uživajte u potocima najfinije čokolade!

Ukratko...

Ekstra čokoladni muffini • Konzumiraju se topli • 8 muffina za 10 min

Značajke proizvoda

Pećnicu zagrijte na 220°C bez ventilatora ili 200°C s ventilatorom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Posložite 8 kalupa na lim za pečenje. Mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte 2 jaja i 2-3 žlice tople vode. Sve zajedno miješajte električnom... prikaži još Pećnicu zagrijte na 220°C bez ventilatora ili 200°C s ventilatorom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Posložite 8 kalupa na lim za pečenje. Mješavinu za kolač uspite u posudu i dodajte 2 jaja i 2-3 žlice tople vode. Sve zajedno miješajte električnom miješalicom (najvećom brzinom) 1 minutu dok ne dobijete glatko tijesto. Žlicom ravnomjerno raspodijelite tijesto tako da kalupi budu ispunjeni gotovo do vrha. Pecite u pećnici 10 minuta. Pečene Lava muffine ostavite hladiti 5-10 minuta, izvadite iz kalupa na tanjuriće i konzumirajte tople, dok je sadržaj sredine kolača još kremast i ekstra čokoladan. Lava muffine možete poslužiti i ohlađene, okus će i dalje biti ekstra čokoladan i neodoljiv.

šećer, pšenično brašno, biljno ulje u prahu (palmino), kakaov prah smanjene masti (9,5 %), obrano mlijeko u prahu, laktoza, čokolada (prah) 2,5 % [(šećer, kakaov prah, kakaov maslac, emulgator (sojin lecitin)); (kakaovi dijelovi: 41% min.], mliječne bjelančevine, emulgator (sojin lecitin), aroma, jodirana sol. Može sadržavati lješnjak i jaja.

  • Čuvati: na suhom mjestu i ambijentalnim uvjetima.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 350 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 444 kcal / 1867 kJ
Masti = 15 g
- zasićene masne kiseline = 9.6 g
Ugljikohidrati = 68 g
- šećeri = 45 g
Vlakna = 4.2 g
Bjelančevine = 7.2 g
Sol = 0.16 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat