Krem juha od povrća i grisa

Krem juha od povrća i grisa

Bogatstvo povrća za najmlađe

Vaše najmlađe bitno je učiti uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani od malih nogu. Zato je Lino napravio kašice i juhice od povrća i mesa kako bi vaši najmlađi uživali blagodati i korisne sastojke tih bogatih namirnica. Mrkva, krumpir, luk, repa i grašak su glavni sastojci ove povrćem bogate juhe, a za kremastu strukturu i duži osjećaj sitosti zaslužna je pšenična krupica. Juha je napravljena bez dodanih soli, a odličan je odabir za upoznavanje najmlađih s novim okusima povrća.

Ukratko...

Fini pire • Bez dodane soli

proizvod je spreman za konzumaciju. Prije otvaranja dobro promućkajte. Željenu količinu proizvoda prelijte u odgovarajuću posudu i zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili štednjaku. Prije hranjenja djeteta provjerite temperaturu proizvoda. Otvoreni, nezagrijani proizvod... prikaži još proizvod je spreman za konzumaciju. Prije otvaranja dobro promućkajte. Željenu količinu proizvoda prelijte u odgovarajuću posudu i zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili štednjaku. Prije hranjenja djeteta provjerite temperaturu proizvoda. Otvoreni, nezagrijani proizvod može se čuvati u hladnjaku 48 sati nakon otvaranja. Prije konzumacije obavezno provjerite da li je ambalaža neoštećena.

voda, povrće 27,8% (mrkva, krumpir, luk, repa, grašak), pšenična krupica 7,5%, obrano mlijeko, vrhnje, repičino ulje, modificirani kukuruzni škrob, suncokretovo ulje, prirodna aroma (sadrži celer), češnjak, željezo difosfat. Sadrži gluten.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi, ne izlagati suncu.
  • Trajanje: 365 dana.
  • Pakiranje: kartonski brick 2X250 ml u kartonskom omotaču.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 57 kcal / 238 kJ
Masti 2.6 g
- zasićene masne kiseline 0.7 g
Ugljikohidrati 6.2 g
- šećeri 2.1 g
Vlakna 0.7 g
Bjelančevine 1.8 g
Sol 0.15 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Topli napici

U blagom zagrljaju prirode