Kranjske s kajenskim paprom

Kranjske s kajenskim paprom

Ovog gosta nikad dosta

Kranjske kobasice su rado viđen gost svakog obroka, a dodatak kajenskog papra čini ove kobasice VIP gostom. Zbog visokog udjela od čak 95% pomno odabranog svinjskog i goveđeg mesa, kranjske kobasice su odličan odabir i kao samostalno jelo ali i kao dodatak raznim varivima i brojnim drugim jelima.

Ukratko...

Vrhunska kvaliteta – kombinacija goveđeg i svinjskog mesa • Bez glutena • Prirodni ovitak • Perforacija za lakšu konzumaciju – 2x2 komada

Kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 -12 minuta ili peći na roštilju ili tavi 8 – 10 minuta. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini. Odlične su kao samostalni obrok ili u varivu.

meso 95% (svinjsko i goveđe), kuhinjska sol, začini (kajenski papar 0,05%) i ekstrakt začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, aroma, konzervans E250. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: Na temperaturi od 1°C do 4°C. Nakon otvaranja vrećice, proizvode čuvati u hladnjaku pri temperaturi od 1 do 4°C i upotrijebiti u roku 2 dana.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: 300 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 266 kcal / 1106 kJ
Masti 21 g
- zasićene masne kiseline 7.7 g
Ugljikohidrati 1.7 g
- šećeri 0.6 g
Bjelančevine 17 g
Sol 1.9 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom