Jeger - polutrajna blaga kobasica

Jeger - polutrajna blaga kobasica

Ulov koji donosi užitak

Još od drevnih vremena Jeger je na posebnom glasu u odnosu na svaku drugu kobasu. Ne vjerujući neprovjerenim lovačkim pričama, naš izumitelj kobasica Majstor je vlastitim istraživanjem okusa ulovio jackpot. Temeljito važući vrhunsku svinjetinu i govedinu te sljubljujući tu pažljivo probranu kombinaciju s kvalitetnim dimom bukova drva, bez glutena, dobio je poglavicu među jegerima. Zato pripremite se - sezona lova na vrhunske okuse je otvorena! 

Ukratko...

Izvor proteina • Bez laktoze • Bez glutena • Tradicionalna proizvodnja

Konzumirati narezano na tanke šnite. Poslužiti bez dodatne pripreme narezan u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija kao što su jeger kuhan u vinu ili pak pečen na roštilju, na štapu na otvorenoj vatri…

meso 85% (svinjsko i goveđe), svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator: difosfati, antioksidans: natrijev izoaskorbat, konzervans: natrijev nitrit, aroma, bojilo: karmin. Može sadržavati gorušicu.

  • Čuvati: pri temperaturi od 1 do 4°C.
  • Trajanje: 45 dana.
  • Pakiranje: 250 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 311 kcal / 1286 kJ
Masti 27 g
- zasićene masne kiseline 9.6 g
Ugljikohidrati 1.9 g
- šećeri 0 g
Bjelančevine 15 g
Sol 2.1 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina