Jadranske sardine pikant

Jadranske sardine pikant

Pikantni detalji su unutra

Poredajte se za stolom kao sardine i uživajte u moru okusa.

Srdele su jedan od najboljih izvora nezasićenih omega-3 masnih kiselina koje se smatraju jednim od ključnih elementa uravnotežene prehrane.

Eva sardine iz Jadranskog mora pažljivo su odabrane te sljubljene s ljutim feferonima i vrhunskim biljnim uljem - kombinacija za pravi pikantni doživljaj koji ćete rado ponavljati.

Ukratko...

Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Pikantni okus • Ukusan i brz obrok

proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

Srdela (Sardina pilchardus) min. 70%, sojino ulje max. 25%, ljuti feferon 4%, jodirana sol.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi
  • Trajanje: 48 mjeseci.
  • Pakiranje: 100 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 306 kcal / 1268 kJ
Masti = 26 g
- zasićene masne kiseline = 5.3 g
Ugljikohidrati = 0 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 18 g
Sol = 1 g
Kalcij = 366 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina