Heljdu krasi cijeli niz prednosti, pa krenimo ispočetka. Sadrži sve esencijalne aminokiseline, vitamine, minerale, vlakna, te mnogo bjelančevina visoke iskoristivosti. Spomenimo i brzinu kuhanja, a tu je i sposobnost slaganja njenog blagog, orašastog okusa i sa slanim i slatkim. S voćem kao doručak, u smoothiju za međuobrok, u varivu za ručak… Dalje ćete sami: nastavite slasni niz u svojoj kuhinji!
Ukratko...
Brza priprema • Bez glutena
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 360 kcal / 1524 kJ |
---|---|
Masti | = 3.5 g |
- zasićene masne kiseline | = 0.7 g |
Ugljikohidrati | = 65.9 g |
- šećeri | = 0.9 g |
Vlakna | = 6.2 g |
Bjelančevine | = 13.2 g |
Sol | = 0 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Zlato polje
- TIP PROIZVODA
- Prilozi jelima
- OBROK
- Večera
- Međuobrok
- Ručak
- Doručak
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Neutralno
- GLAVNI SASTOJAK
- Žitarice