Haše od svinjetine

Haše od svinjetine

Uz malo vremena do velikog obroka

Još jedno praktično rješenje pripremljeno je posebnim procesom obrade najfinijeg svinjskog mesa, bez umjetnih aroma i upotrebe aditiva.

Stoga nije ni čudno da mu je najstručniji žiri, a to ste upravo vi, dodijelio QUDAL medalju za iznimnu kvalitetu. Stvoren za vas, od gladi je spas: svaku tjesteninu, rižu, krumpir ili palentu u malo vremena pretvara u slastan obrok! 

Ukratko...

Okus domaće kuhinje • Bez dodanih aroma • Gotovo za 2 minute

na kuhinjskoj peći: sadržaj limenke ispraznite u prikladnu posudu. Zagrijavajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje. U mikrovalnoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u posudu prikladnu za mikrovalnu pećnicu, pokrijte i zagrijavajte 1 - 2 minute na 700 W. Promiješajte... prikaži još na kuhinjskoj peći: sadržaj limenke ispraznite u prikladnu posudu. Zagrijavajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje. U mikrovalnoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u posudu prikladnu za mikrovalnu pećnicu, pokrijte i zagrijavajte 1 - 2 minute na 700 W. Promiješajte i poslužite.

voda, svinjsko meso kuhano (30 %), svinjske iznutrice kuhane (18 %), životinjska masnoća, koncentrat rajčice, kukuruzni škrob, pšenično brašno, začini i ekstrakti začina, kuhinjska sol, šećer, vinski ocat. Može sadržavati jaja, soju, mlijeko i celer.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: limenka 200 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 209 kcal / 868 kJ
Masti 10 g
- zasićene masne kiseline 4 g
Ugljikohidrati 5.3 g
- šećeri 2.2 g
Bjelančevine 14 g
Sol 1.8 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda
Ajvar

Razmazi svoje nepce