Domaći ajvar - blagi

Domaći ajvar - blagi

Rapsodija okusa koju može donijeti samo tradicionalna receptura

Bogatstvo pečene paprike, samo najkvalitetniji plavi patlidžan, ulje suncokreta i sol su jedine note koje trebate osjetiti u ovoj rapsodiji. Samo četiri sastojka su potrebna za vrhunski ajvar, a Podravkina dugogodišnja tradicija izrade ajvara garantira nezaboravan doživljaj. Bilo da se radi o jednostavnom namazu na kruh, dodatku raznim umacima ili prilogu mesnom jelu, sa ovim savršeno kremastim i mazivim Podravka domaćim ajvarom jednostavno ne možete pogriješiti.

Ukratko...

Od pečene paprika (76 %) • Bez konzervansa • Samo 4 sastojka

možete ga upotrijebiti u izvornom obliku, kao prilog jelima s roštilja, sendvičima, hrenovkama, kobasicama ili kao dodatak kod pripreme raznih umaka, variva, juha i sl. Gusta i kremasta struktura čini ga ukusnim namazom bez konzervansa, bez glutena i pojačivača okusa... prikaži još možete ga upotrijebiti u izvornom obliku, kao prilog jelima s roštilja, sendvičima, hrenovkama, kobasicama ili kao dodatak kod pripreme raznih umaka, variva, juha i sl. Gusta i kremasta struktura čini ga ukusnim namazom bez konzervansa, bez glutena i pojačivača okusa te poželjnim jelom na meniju vegana i vegetarijanaca.

pečena paprika (76 %), plavi patlidžan, suncokretovo ulje, kuhinjska sol.

  • Čuvati: u originalnoj ambalaži, zaštićen od vlage i direktnog svjetla na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 3 dana.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: staklenka 350 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 163 kcal / 680 kJ
Masti 13.5 g
- zasićene masne kiseline 1.3 g
Ugljikohidrati 6.5 g
- šećeri 4.6 g
Bjelančevine 2.6 g
Sol 1.6 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Ajvar

Razmazi svoje nepce