Cookies bez glutena

Cookies bez glutena

Ne možete im odoljeti

Jedno pakiranje Dolcela Gluten free Cookiesa dovoljno je za pripremu 15 slatkih, neodoljivih, oku ugodnih te čokoladom prožetih bezglutenskih keksića. Prije no što počnete pripremite se na kratko vrijeme pripreme i jako puno uživanja. Cookiese zasladite  kristal ili smeđim šećerom.

Ukratko...

Za 15 cokiesa • Zasladite sami

Priprema

1. Pećnicu zagrijte na 180°C bez ventilacije ili 170°C s ventilacijom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). 2. U prikladnu posudu usipajte sadržaj vrećice, dodajte 50 g smeđeg šećera, 1 jaje, 70 g maslaca, 1 žlicu vode i umijesite prhko tijesto.... prikaži još 1. Pećnicu zagrijte na 180°C bez ventilacije ili 170°C s ventilacijom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). 2. U prikladnu posudu usipajte sadržaj vrećice, dodajte 50 g smeđeg šećera, 1 jaje, 70 g maslaca, 1 žlicu vode i umijesite prhko tijesto. U pripremljeno tijesto dodajte polovicu čokoladnih komadića. 3. Pripremite odgovarajući kalup kojeg ste obložili papirom za pečenje. 4. Od prhkog tijesta oblikujte Cookiese promjera 5 cm, debljine 1 cm. Posložite ih u pripremljeni kalup. Preostali dio čokoladnih komadića utisnite na površinu Cookiesa. 5. Pecite 15 min. 6. Pečene Cookiese ostavite da se ohlade u kalupu za pečenje. Ohlađene Cookiese prebacite u posudu s poklopcem. Prije konzumacije neka odstoje najmanje 3 sata.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 250 g.

Sastojci

krumpirov škrob, kukuruzni škrob, rižina krupica, vlakna jabuke, tvar za rahljenje (natrijev hidrogen karbonat), kuhinjska sol, zgušnjivači (ksantan guma, E 466), aroma. Sastojci komadića čokolade: šećer, kakao masa, kakaov maslac, kakaov prah smanjene masti, emulgator (sojin lecitin). Kakaovi dijelovi: 44 % min.

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Paštete

Kruha i igara!