Jedno pakiranje Dolcela Gluten free Cookiesa dovoljno je za pripremu 15 slatkih, neodoljivih, oku ugodnih te čokoladom prožetih bezglutenskih keksića. Prije no što počnete pripremite se na kratko vrijeme pripreme i jako puno uživanja. Cookiese zasladite kristal ili smeđim šećerom.
Ukratko...
Za 15 cokiesa • Zasladite sami
Priprema
1. Pećnicu zagrijte na 180°C bez ventilacije ili 170°C s ventilacijom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). 2. U prikladnu posudu usipajte sadržaj vrećice, dodajte 50 g smeđeg šećera, 1 jaje, 70 g maslaca, 1 žlicu vode i umijesite prhko tijesto.... prikaži još 1. Pećnicu zagrijte na 180°C bez ventilacije ili 170°C s ventilacijom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). 2. U prikladnu posudu usipajte sadržaj vrećice, dodajte 50 g smeđeg šećera, 1 jaje, 70 g maslaca, 1 žlicu vode i umijesite prhko tijesto. U pripremljeno tijesto dodajte polovicu čokoladnih komadića. 3. Pripremite odgovarajući kalup kojeg ste obložili papirom za pečenje. 4. Od prhkog tijesta oblikujte Cookiese promjera 5 cm, debljine 1 cm. Posložite ih u pripremljeni kalup. Preostali dio čokoladnih komadića utisnite na površinu Cookiesa. 5. Pecite 15 min. 6. Pečene Cookiese ostavite da se ohlade u kalupu za pečenje. Ohlađene Cookiese prebacite u posudu s poklopcem. Prije konzumacije neka odstoje najmanje 3 sata.
- Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: 250 g.
Sastojci
krumpirov škrob, kukuruzni škrob, rižina krupica, vlakna jabuke, tvar za rahljenje (natrijev hidrogen karbonat), kuhinjska sol, zgušnjivači (ksantan guma, E 466), aroma. Sastojci komadića čokolade: šećer, kakao masa, kakaov maslac, kakaov prah smanjene masti, emulgator (sojin lecitin). Kakaovi dijelovi: 44 % min.
Pogledajte slične proizvode
- BRAND
- Dolcela
- TIP PROIZVODA
- Slastice
- OBROK
- Međuobrok
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slatko
- GLAVNI SASTOJAK
- Ostalo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena