Čokolada za jelo i kuhanje

Čokolada za jelo i kuhanje

Tajna savršene čokoladne glazure

Tamna čokolada neizostavan je sastojak kod izrade slastica. Dolcela čokolada za kuhanje s čak 45% udjela kakaa idealna je za izradu čokoladnih čarolija divne strukture koje će se topiti u ustima. Neka savršene glazure postanu vaš zaštitni znak. 

Ukratko...

45 % udjela kakaa

čokolada za jelo i kuhanje spremna za upotrebu prilikom izrade savršenih glazura.

šećer, kakaova masa, kakaov maslac, emulgator (suncokretov lecitin), aroma (vanilin). Čokolada sadrži min. 45 % kakaovih dijelova. Može sadržavati tragove orašastih plodova (lješnjaci, bademi), soje, mlijeka i pšenice.

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu od 15 do 20C.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: folija 100 g, 200 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 527 kcal / 2199 kJ
Masti 31 g
- zasićene masne kiseline 19 g
Ugljikohidrati 57 g
- šećeri 55 g
Bjelančevine 4.9 g
Sol 0.01 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Paštete

Kruha i igara!