Idealno za ljubitelje čokolade. Sočnost i mekoća kolačića sigurni su zahvaljujući kalupu za pečenje koji se nalazi u pakiranju. 24 kolačića zasladite po želji kristal ili smeđim šećerom. Čokoladno tijesto, čokoladni komadići, sočna struktura, i sve to bez glutena. S Dolcela Gluten free Brownies double choco istražite najbolju stranu čokolade.
Ukratko...
Za 24 browniesa • Zasladite sami
Priprema
1. Zagrijte pećnicu na 160°C bez ventilatora ili 140°C s ventilatorom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Složite priloženi papirnati kalup za pečenje prema uputi. 2. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte 200 g šećera, 3 jaja i 150... prikaži još 1. Zagrijte pećnicu na 160°C bez ventilatora ili 140°C s ventilatorom (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). Složite priloženi papirnati kalup za pečenje prema uputi. 2. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte 200 g šećera, 3 jaja i 150 g omekšanog maslaca. Sve zajedno miješajte pjenjačom ili električnom miješalicom dok ne dobijete glatko tijesto. 3. Tijesto ulijte u papirnati kalup za pečenje. Po površini tijesta ravnomjerno rasporedite komadiće čokolade i lagano ih utisnite u tijesto. 4. Pecite u pećnici 35 minuta. Pečeni kolač ostavite da se ohladi u kalupu.
- Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: 235 g.
Sastojci
rižina krupica, kukuruzni škrob, kakaov prah smanjene masti 15 %, čokolada (prah) 14,5 % [(šećer, kakaov prah, kakaov maslac, emulgator (sojin lecitin)); (Kakaovi dijelovi: 41 % min.)], kuhinjska sol, aroma. Sastojci komadića čokolade: šećer, kakao masa, kakaov maslac, kakaov prah smanjene masti, emulgator (sojin lecitin). Kakaovi dijelovi: 44 % min.
Pogledajte slične proizvode
- OBROK
- Međuobrok
- OKUS
- Slatko
- GLAVNI SASTOJAK
- Čokolada
- Ostalo
- TIP PROIZVODA
- Slastice
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- BRAND
- Dolcela