Stroganoff - najslasniji od svih umaka! Okus šampinjona, senfa i kiselih krastavaca oduševit će te, pogotovo zato što je priprema jednostavna, a jelo gotovo u tren oka. 30 minuta kuhanja i jedna vrećica Fant Beef Stroganoff dovoljno je za tri porcije ovog izvrsnog jela. Prilozi? Riža, palenta ili krumpir. Narezanu junetinu prije pripreme obavezno mariniraj u Podravka senfu!
Ukratko...
Bez dodanih pojačivača okusa,
dodati 400 g junetine, 150 g šampinjona, 100 g luka, 100 ml vrhnja, 20 g maslaca, 1 žličica senfa i 2 kisela krastavca. Uputa: Na maslacu popecite sitno nasjeckani luk. Dodajte meso narezano na trakice, popecite i uz podlijevanje vodom pirjajte dok meso ne omekša.... prikaži još dodati 400 g junetine, 150 g šampinjona, 100 g luka, 100 ml vrhnja, 20 g maslaca, 1 žličica senfa i 2 kisela krastavca. Uputa: Na maslacu popecite sitno nasjeckani luk. Dodajte meso narezano na trakice, popecite i uz podlijevanje vodom pirjajte dok meso ne omekša. Dodajte na listiće narezane šampinjone i kratko pirjajte.Ulijte 400 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice i kuhajte 5 minuta. Pred kraj dodajte senf sitno narezane kisele krastavce i vrhnje te kratko prokuhajte. Poslužite sa širokim rezancima, rižom ili pire krumpirom. Savjet: narezanu junetinu možete prije pripreme marinirati u senfu.
obrano mlijeko u prahu, kukuruzni škrob, kuhinjska sol, pšenično brašno, sušeni luk, krumpirov škrob, šećer, sušeni češnjak, slatka začinska paprika, crni papar, kiselina (limunska kiselina). Može sadržavati celer i jaja u tragovima.
- Čuvati: na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: vrećica 44 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 297 kcal / 1257 kJ |
---|---|
Masti | = 1.2 g |
- zasićene masne kiseline | = 0.3 g |
Ugljikohidrati | = 59 g |
- šećeri | = 25 g |
Vlakna | = 4.2 g |
Bjelančevine | = 11 g |
Sol | = 16.3 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BRAND
- Fant
- TIP PROIZVODA
- Dodaci jelima
- OBROK
- Ručak
- Večera
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Začini