Zavladaj rešetkom, postani grill specijalist i osvoji vrijedne nagrade

Nagradni natječaj „Postani grill specijalist“ se odvija u dva kruga, od 10.5. do 17.05. te 18.5. do 25.05.2021., a u svakom krugu će biti nagrađeno 6 sudionika

Uključite se u Nagradni natječaj „Postani grill specijalist“ na stranici https://meatandmore.podravka.hr/ i odigrajte igricu grillanja. Možete igrati koliko god puta želite, stvoriti više grill kombinacija no, nagrađeni možete biti samo jednom. Dokažite da ste grill specijalist i osvojite plinski roštilj, prijenosni hladnjak ili sjajne grill pakete.

Koji je zadatak?

Put do nagrade je jednostavan. Evo što je potrebno:

  • skupiti zadani Vegeta specijal ili marinadu
  • skupiti odgovarajući komad mesa
  • skupiti maksimalno 3 priloga
  • u najviše 600 znakova opisati zašto je baš ta kombinacija sastojaka uz Vegeta specijal najbolja za grillanje

Od kada do kada traje Nagradni natječaj?

Nagradni natječaj „Postani grill specijalist“ odvija se na stranici meatandmore.podravka.hr/ u dva kruga. Prvi krug traje od 10.5. do 17.5., a drugi krug od 18.5. do 25.5.

Koje su nagrade?

Najbolje grill specijaliste u prvome krugu, kao glavna nagrada, čeka Weber plinski roštilj Q 1200 i grill paket, a tu je i 5 utješnih nagrada, odnosno 5 grill paketa. U drugome krugu glavna nagrada je prijenosni hladnjak i grill paket, a još 5 najkreativnijih grill specijalista osvaja grill paket za uživanje u roštiljanju.

Bodovi ne utječu na rezultat i osvajanje nagrade, oni su vezani za vrijeme i za ispravno uhvaćene sastojke. Svaki neispravno uhvaćeni specijal ili komad mesa donosi negativne bodove. Zabavite se grillajući i kombinirajući, a dok čekate proglašenje dobitnika, izazovite prijatelje u igru “Postani grill specijalist” i otkrijte mogu li oni napraviti bolje kombinacije i sakupiti više bodova.