Začini inspiracije za nagradne aktivacije

Iako znamo da je doručak iznimno važan, posebice zbog energije koju nam pruža za uspješan nastavak dana, ručak i večera su nerijetko oni kojima pridajemo više pažnje. Što češće kuhamo, to više otkrivamo nove, raznolike okuse i teksture, ali i načine pripreme hrane. Osim što se trudimo da topao, svježe pripremljen obrok našu obitelj dočeka na stolu svakoga dana, važna nam je i brzina pripreme ručka ili večere, a naše kulinarske uspjehe i užitke volimo dijeliti s drugima, bilo uživo za stolom ili slasnim fotografijama na nekoj od društvenih mreža. Pa zašto i ne bismo, kada zahvaljujući lepezi različitih Vegeta Maestro monozačina na raspolaganju imamo neograničenu inspiraciju i slobodu stvarati remek (d)jela. Široki asortiman omogućuje svakome eksperimentiranje u kuhinji i isprobavanje brojnih jela kojima upravo Vegeta Maestro monozačini dodaju onaj željeni „final touch“ okusa, mirisa i izgleda.

Začini ispiracije vode te na Plitvice

Vegeta Maestro monozačini su čisti, prirodni začini koji dolaze iz prirode, a njihov novi dizajn u skladu je s trendovima te će nas pred policama zadržati koju sekundu više i potaknuti na isprobavanje i otkrivanje nekih drugačijih okusa i začina koji jelima daju sasvim novu dimenziju uživanja. Bosiljak, paprika, đumbir i kurkuma vjerojatno su dio vaših omiljenih recepata, stoga vas pozivamo da nam ih otkrijete, podijelite s nama detalje o pripremi jednog od njih i osvojite sjajnu nagradu.

Koji je vaš zadatak?

Zamisliti se kako pripremate svoj omiljeni obrok s nekim od ovih začina: bosiljkom, kurkumom, paprikom ili đumbirom i opišite kako biste ga točno spravili, tko bi u stvaranju asistirao, tko bi postavio stol, gdje biste uopće bili i naravno -  s kime biste na kraju uživali u vašem objedu. Probudite inspiraciju, pustite mašti na volju jer najkreativniji odgovor osvaja predivan glamping vikend za dvoje na Plitvicama!

Odgovore prilažete na internetskoj stranici https://zacini-inspiracije.hr/nagradni-natjecaj/  od ponedjeljka 28. listopada do ponedjeljka 18. studenog 2019. Stručni žiri će potom odabrati i nagraditi jedan najkreativniji odgovor, a ime pobjednika će biti objavljeno na stranici https://zacini-inspiracije.hr/nagradni-natjecaj/ u ponedjeljak, 25. studenog 2019. Uživajte u kuhanju i sretno svima!