Vegeta nagrađuje: Odigraj igricu i osvoji PlayStation® peticu

Za miješanje i kušanje, slatke deserte i sla(s)ne delicije, ništa ne ide bez kuhače. A sada vas upravo one vode do sjajne nagrade - PlayStation®5 konzole

Kad je kuhanje u igri, granice su tamo gdje završava naša mašta. A, kad je u pitanju zabava, granice gotovo da i nema s novim PlayStation®5. Osvojite ovu sjajnu nagradu uz malo spretnosti i zrno kreativnosti, a adrenalin iz kuhinje preselite i u dnevni boravak.

Uključite se u Nagradni natječaj „Dugačke kuhače“ i uz malo spretnosti i zrno kreativnosti osvojite ovu vrijednu nagradu.

  1. Na stranici Vegeta 100% originalna ili Instagramu skinite službeni AR Instagram filter 'Dugačke kuhače'
  2. Snimite public Instagram Story s tim filterom, trudeći se pritom izbjeći što više dugačkih kuhača bez sudaranja s njima
  3. Kako biste sudjelovali, ne zaboravite spomenuti @podravka_hrvatska i staviti hashtag #dugackekuhace

Natječaj traje dva tjedna, od 25. ožujka do 8. travnja. Svatko može sudjelovati s više prijava, no može biti nagrađen samo jednom. Glavnu nagradu, PlayStation®5, osvaja onaj sudionik koji na najkreativniji način odigra igricu, a pritom nije bitan finalni rezultat koji je ostvaren. To znači da igricu možete igrati 5 sekundi ili dvije minute, važno je samo da ste kreativni, zabavni i otkačeni.

Sudjelovanje je jednostavno, zabavno, a potencijalno i zarazno. Velike su šanse da ćete, baš kao i Ivan Šarić, provesti sate u borbi protiv dugačkih kuhača. Kad poželite pauzu od inovacija i kreativnosti u kuhinji, stisnite play i zaigrajte za „Plejku“. Detalje i pravila Nagradnog natječaja 'Dugačke kuhače' potražite na web platformi Podravka.hr i na stranici Vegeta 100% originalna. Sretno!