Vegeta 100% blagdanska nagrađuje najkreativnije priče

Vegeta nagradni natječaj odvija se do 23. prosinca 2021. godine, a potrebno je spojiti pet blagdanskih pojmova u zanimljivu priču

Vrijeme blagdana koje je pred nama, vrijeme je za opuštanje, lijepe trenutke s najdražima i puno ljubavi. Vegeta svojim nagradnim natječajem budi nostalgiju i vraća nam u sjećanje sve one blagdanske recepte u kojima koristimo Vegetu, a zahvaljujući nagradama, omogućava pripremu novih, koji će još godinama biti dio priča i obiteljskog stola.

Budite kreativni i spojite pet pojmova za osvajanje sjajnih Vegeta nagrada

U nekoliko laganih koraka sudjelujte u Vegeta 100% blagdanska nagradnom natječaju:

  1. Posjetite stranicu www.vegeta.hr/100postooriginalna. Tamo će vas dočekati veselo blagdansko ozračje te pet pojmova: Grinch, Rudolf, Djed Božićnjak, purica s mlincima i Vegeta
  2. Vaš je zadatak, kroz kreativnu priču u kojoj je Vegeta glavni lik, opisati što povezuje nju i ostala četiri blagdanska pojma. Na raspolaganju imate 1.000 znakova.
  3. Nakon što ste upisali priču u za to predviđenu formu, upišite i svoje podatke, čime završavate prijavu

Koje su nagrade za one najkreativnije?

Stručni žiri odabrat će najkreativnije autore priča i nagraditi ih:

  • Glavna nagrada je GrandPrix kuhinjski robot, koji će vam olakšati pripremu hrane, bilo da se radi o juhi, tijestu, salati, umacima ili varivu.
  • Druga nagrada je Polaroid fotoaparat, sve što vam je potrebno za početak stvaranja sjajnih fotografija i blagdanskih uspomena.
  • Treća nagrada je Quickstick Sous Vide kuhalo s kojim ćete poput profesionalaca, u nekoliko koraka stvoriti ukusna i zdrava jela.
  • Dodatno, žiri će odabrati još 10 kreativnih priča i nagraditi ih s po jednim bogatim Vegeta poklon paketom.

Kako biste se što više približili tom ugođaju i dobili inspiraciju za pisanje priča, pozivamo vas da dijelite svoja blagdanska jela na Instagramu pod #100postoblagdanska. Proširite dodatno blagdanski duh, budite 100% kreativni i sretno svima!