Uz Gastro kompas i Vegeta Natur specijale za internacionalna jela osvoji vrijedne nagrade

Nagradni natječaj Gastro kompas traje od ponedjeljka 3. do nedjelje 23. listopada

Baš kao što se magnetna igla kompasa uvijek okreće sjeveru, ti se za spremanje svjetskih specijaliteta okrećeš Vegeta Natur specijalima za internacionalna jela. Voliš istraživati i eksperimentirati u kuhinji, ali pritom biraš kvalitetu, praktičnost i izbalansiranost okusa. Zahvaljujući novim Vegeta Natur specijalima za internacionalna jela moderne arome Azije, Italije i Meksika su ti na dohvat ruke.

Dovedi okuse modernih svjetskih destinacija u svoj dom, brzo, praktično i ukusno

Vegeta Natur za talijanska jela omogućava ti uživanje u specijalitetima poput poput lazanja, tjestenine, neodoljivog brudeta, juha i raznih umaka.

U savršenom spoju aroma, kultura i kulinarskih utjecaja koje nudi Azija teško je izdvojiti favorite, stoga je Vegeta Natur za azijska jela prvi odabir kad želiš specijalitete poput pečenih rebarca, dumplinga, rezanaca, woka i jela s curryjem.

Na radost svih obožavatelja meksičke hrane, pripremi originalnih jela poput tacosa, riže s grahom ili vječitog comfort fooda chilli con carne, spremnog za svega pola sata, sada ništa ne stoji na putu uz Vegetu Natur za meksička jela.

Italija, Meksiko i Azija te zovu, postani specijalist za svjetska jela

Nagradni natječaj “Gastro kompas” traje od 3. do 23. listopada, a evo kako sudjelovati:

  1. Na stranici https://vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti/ pronađi u križaljci barem tri svjetska specijaliteta koja možeš pripremiti uz pomoć Vegeta Natur specijala za internacionalna jela. Kada pronađeš riječ, označi njeno prvo i posljednje slovo kako bi se zabilježila.
  2. Odgovori kreativno na nagradno pitanje: Koju od spomenute tri kuhinje biraš kad dođu gosti, koja jela spravljaš, kako stvaraš ugođaj i dozivaš duh odabrane destinacije u svoj dom?

Glavna nagrada je panoramski let za dvoje iznad Istre. Druga i treća nagrada su praktičan wok s poklopcem i pametni sat, a još 10 kreativaca, ljubitelja svjetske kuhinje osvojit će po jedan Vegeta Natur poklon paket!

Prestani dosađivati svom nepcu uvijek istim jelima, isprobaj egzotične okuse Italije, Azije i Meksika, postani specijalist za svjetska jela i uživaj u nagradama!