Slatki blagdani uz Dolcelu

Blagdani se opasno približavaju i Dolcela će uljepšati i olakšati pripremu blagdanskih slatkih zalogajčića.

Uz Dolcela proizvode priprema će biti jednostavna i laka, ali ako nemaš vještine u spravljanju kolača raznih oblika, okusa i veličina ili jednostavno za to nemaš vremena, Dolcela priskoče u pomoć.

Dolcela slatka iznenađenja uljepšat će ove blagdane

Sudjeluj u nagradnom natječaju. Jednostavno je: 

1. Na web stranici Slatki blagdani svima nominiraj sebe ili dragu osobu kojoj želiš uljepšati blagdane.

2. U par rečenica objasni zašto ti ili osoba koju predlažeš zaslužuje nagradu – pokaži svoju kreativnost i želju za originalnim poklonom. Imaš vremena za nominaciju do 18. prosinca 2016. godine.

Nagrađujemo 10 najzanimljivijih priča Dolcela blagdanskim kolačima koji stižu na kućni prag. 

Još jedno Dolcela iznenađenje čeka te nadohvat ruke – skini slatku Dolcela mobilnu aplikaciju koja sadrži idealne recepte za svaku prigodu i svako društvo. Zabavu će ti pružiti tajni "slatki algoritmi" uz pomoć kojih ćeš uvijek znati koja slastica odgovara tom trenutku. Kako bi se darivanje nastavilo, za svako preuzimanje Dolcela aplikacije Dolcela će pokloniti muffin u humanitarne svrhe. Što čekaš, preuzmi aplikaciju i potraži inspiraciju!

Na prodajnim mjestima diljem Hrvatske tijekom prosinca možete sudjelovati u promocijama i uz kupnju Dolcela proizvoda osvojiti lijepe nagrade kao što su krpa, pregača, zvono, mutilica, set za fondan. Inspiraciju za blagdanske kolače možete potražiti u knjižici recepata „Slatke čarolije“.