(S)maži i na plaži!

Kampanja se sastoji od dva TV i radio spota sa istom tematikom uživanja u neodoljivom okusu, ali podijeljena na dio za paštete i za trajne kobasice.

U okusu je tajna! 2013 (kobasice)U čemu je tajna otkrit će vam ovogodišnja kampanja za Podravka paštete i trajne  kobasice koja će se provoditi tijekom ljetnih mjeseci.

Kampanja se sastoji od dva TV i radio spota sa istom tematikom uživanja u neodoljivom okusu, ali podijeljena na dio za paštete i za trajne kobasice. Kampanjom za paštete želimo vas podsjetiti na već dobro poznate okuse Pikant paštete i Pileće paštete, ali i upoznati s dva nova okusa Kikiriki i Mediterana pašteta.

TV i radio spotom za trajne kobasice podsjećamo na kvalitetu i vrhunski okus Dalmatine i Čajne kobasice.

Kako bi podržali i ojačali kampanju prikazivanju spotova pridružit će se billboardi na 280 lokacija diljem cijele Hrvatske, oglašavanje u najprestižnijim tiskovinama putem print oglasa, kao i prikaz naših proizvoda i pozivanje na konzumaciju i na svlačionicama na najposjećenijim jadranskim plažama.

Sami možete probati i uvjeriti se u kvalitetu i vrhunski okus naših trajnih kobasica, ali i kušati nove izazovne okuse pašteta Kikiriki i Mediterana na degustacijama koje se odvijaju nacionalno na 100 prodajnih mjesta, a za svaku ostvarenu kupnju kobasičarskih proizvoda i pašteta darujemo vam poklone na prodajnim mjestima.

U okusu je tajna! 2013 (paštete)Proizvode smo dodatno smjestili na bočne stalke i rashladne vitrine, te ih označili promotivnim materijalima kako bi ih lakše pronašli.
Vjerujemo da će cijeli promotivni miks potaknuti i vašu kupnju te da ćete uživati u našim proizvodima i otkriti našu tajnu.

Oni potrošači koji dugi niz godina uživaju u našim kvalitetnim proizvodima to već odavno znaju - U okusu je tajna!