Promotivne aktivnosti Podravke - srpanj 2011.

Ovog ljeta Podravka u sklopu svoje promotivne kampanje "Ljeto s Podravkom" nudi proizvode po super cijenama i brza rješenja za pripremu ukusnog ručka uz pomoć S.O.S. kuharice.

Podravka organizira brojne promotivne aktivnosti za svoje potrošače. Predstavljamo neke od aktivnosti planiranih za mjesec srpanj.

Degustacije proizvoda i prigodna prodaja

S.O.S. kuharica, Ljeto s Podravkom, naslovnicaOvog ljeta Podravka u sklopu svoje promotivne kampanje "Ljeto s Podravkom" nudi proizvode po super cijenama i brza rješenja za pripremu ukusnog ručka uz pomoć S.O.S. kuharice.

Sve što trebate je izabrati svoju idealnu kombinaciju Podravkinih proizvoda, recept iz S.O.S. kuharice (9 MB) i za maks. 30 min imate ukusan obrok, jer kuhanje nikad nije bilo brže, lakše i zabavnije.

S.O.S. kuharica, Ljeto s Podravkom,Da biste što lakše pronašli svoju idealnu kombinaciju Podravkinih proizvoda, tijekom ljeta na prodajnim mjestima potražite proizvode uz znak SUPER CIJENA, a osim toga očekuju vas i promotivna pakiranja s gratis proizvodima u ljetnom dizajnu (Eva tuna namaz, Eva sardine, Podravka jetrena pašteta, SMS extra djevičansko maslinovo ulje 0,5 L i špageti gratis, Bolognes umak i penne gratis) te hostese koje će vas nagraditi vrijednim poklonima i S.O.S. kuharicom.

 Datum

 Događanje

 Lokacija

 lipanj

Ljeto s Podravkom

širom Hrvatske

studena ledeni čajStudena ledeni čajevi garancija su osvježenja u vrućim ljetnim danima! Potražite svoj omiljeni okus u širokoj paleti proizvoda i usput se nagradite jednim od ljetnih rekvizita: jastuk za plažu, vodonepropusna kozmetička torbica ili pak ležaljka za plažu. Tijekom srpnja posjetite neko od prodajnih mjesta uključenih u promotivnu prodaju i uživajte u zasluženim nagradama.
I šećer za kraj... svakog sudionika promotivne kupnje nagrađujemo S.O.S. Podravkinom ljetnom kuharicom te Lerovita stickom.

Datum

Događanje

Grad

srpanj

Studena ledeni čajevi

širom Hrvatske

Lino Mix&Play, promo nagradeS Lino Mix&Play žitaricama Podravka u kategoriji žitarica nudi konzumacijski specifičan i jedinstven asortiman visokokvalitetnih proizvoda.
Proizvodi su ukusan miks pahuljica i super dodataka (corn flakesa, mueslija, komadića voća, čokolade...) koji pružaju užitak u konzumaciji i osiguravaju dodatnu energiju.
Sve o novim Lino Mix&Play proizvodima i zabavi koju oni donose možete pronaći i na web stranici www.linomixandplay.com. Putem iste stranice pristupite i super uzbudljivoj igri „Pogodi koja si zvijezda!" koja se odigrava na Facebooku.
Želite isprobati Lino Mix&Play žitarice?  Ništa lakše. Posjetite neko od prodajnih mjesta uključenih u promotivnu prodaju uz nagrade, isprobajte asortiman od tri različita Lino Mix&Play proizvoda i ponesite kući neku od atraktivnih nagrada uz kupnju: majice, naočale (geekice u boji) i zdjelice.
Akcija traje tijekom srpnja na odabranim prodajnim mjestima.

Datum

Događanje

Grad

lipanj

Lino Mix&Play žitarice

širom Hrvatske

Sve za najbolji roštilj daje vam Podravka!Da bi pripremili najbolji roštilj za svoju obitelj i prijatelje Podravka je Vaš glavni saveznik. Za brzo i jednostavno mariniranje mesa te njegov najbolji okus, upotrijebite Vegeta marinade ili Vegeta Natur Twist za grill. Uz pečeno meso servirajte Podravka senf, ajvarom i ketchup.

Posjetite neko od prodajnih mjesta uključenih u promotivnu prodaju uz nagrade, isprobajte asortiman Vegeta marinada, Vegeta Twisteva, Podravka ajvara, senfa i ketchupa i ponesite kući nagradu uz koju će i pripremanje roštilja biti još lakše. 

Osim promotivne prodaje, na dvadesetak prodajnih mjesta Podravkini promotori kulinarstva za Vas pripremaju najbolji roštilj.

Datum

Događanje

Grad

srpanj

Grillajte s Podravkom!

širom Hrvatske

Napomena: Moguće su promjene navedenih datuma i mjesta održavanja promocija te vas pozivamo da pratite naše Facebook stranice (Vegeta Natur, Lino, Lero, Studena) na kojima objavljujemo datume promocija.