Promotivne aktivnosti Podravke – listopad 2011.

Podravka organizira brojne promotivne aktivnosti za svoje potrošače. Predstavljamo neke od aktivnosti planiranih za mjesec listopad.

Podravka organizira brojne promotivne aktivnosti za svoje potrošače. Predstavljamo neke od aktivnosti planiranih za mjesec listopad.

Degustacije proizvoda i prigodna prodaja

Kviki - hrskavi spas u pravi časSuho, sunčano vrijeme početkom listopada iskoristite za vikend druženja u prirodi - planinareći, kupajući se na moru ili s ekipom na roštilju.  Večernji termin odvojite za praćenje nekog  sportskog događanja, zabavite se uz akcijski film ili dokumentarni prikaz povijesnih događanja ili uz neku od novih zabavnih emisija na nacionalnim televizijama. Što god odabrali, uz sebe imajte ukusne grickalice, a ako ne vozite, i osvježavajuće Radler pivo. Na popise za kupovinu zato ubacite Kviki i Lero Radler. Možete ih pronaći u svim bolje opskrbljenim dućanima, a promotivne kupovine i degustacije najbliže vama potražite u ovom dokumentu.

Akcije traju tijekom listopada na odabranim prodajnim mjestima.

Datum

Događanje

Grad

listopad

Lero Radler pivo

Kviki slani snack

širom Hrvatske

     

 S 5 juhica do 100 tisućica!

S 5 juhica do 100 tisućicaVolite Podravka juhe, sviđa vam se raznolikost i bogatstvo okusa koje nude kao i zadovoljni izrazi lica vaših najmilijih kad ih okupite zajedno za obiteljskim stolom uz zdjelu ukusne i okrepljujuće Podravka juhe? Ove jeseni vaša sreća može biti dvostruka!
Podravka juhe nagrađuju svoje potrošače i sve ljubitelje juha u velikoj nagradnoj igri „S 5 juhica do 100 tisućica".  Uz glavnu nagradu - 100.000 kn na potrošačkoj kartici, možete osvojiti i druge vrijedne nagrade - 3 Electrolux samostojeća hladnjaka, 5 električnih roštilja Electrolux i 100 poklon paketa Podravka.

Zato požurite u trgovine, odaberite svojih 5 omiljenih Podravka juha, obradujte obitelj pravim domaćim okusom Podravka juhe, a prazne vrećice pošaljite zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona) najkasnije do 30.11.2011. na adresu:

„S 5 JUHICA DO 100 TISUĆICA"
p.p.170
48001 Koprivnica

Broj pošiljaka koje možete poslati je neograničen. Izvlačenje imena dobitnika je 9.12.2011.
Pridružite nam se na posebnim kulinarskim događajima, gdje možete pokazati svoje umijeće kuhanja, ali i osvojiti malo kućansko pomagalo koje vam poklanjamo u suradnji s Electroluxom.
U svakom dvoboju natječu se dva kandidata te uz pomoć promotora kulinarstva  pripremaju jednostavna jela bazirana na asortimanu Podravka juha. Kvalitetu pripremljenih jela i spretnost u kuhanju ocjenjuje žiri iz publike.

DATUM

GRAD

PRODAJNO MJESTO

01.10.2011.

Zagreb

 Emmezeta

08.10.2011.

Osijek

 Emmezeta

14.10.2011.

Zagreb

 City Centar One

21.10.2011.

Zadar

 Supernova

22.10.2011.

Split

 Jocker

04.11.2011.

Rijeka

 Tower Centar

18.11.2011.

Osijek

 Avenue Mall

Napomena: Moguće su promjene navedenih datuma i mjesta održavanja promocija te vas pozivamo da pratite naše Facebook stranice (Vegeta Natur, Lino, Lero, Studena) na kojima objavljujemo datume promocija.