Promotivne aktivnosti Podravke – 17.-31.10.2011.

Provjerite na Vama najbližem prodajnom mjestu datume i proizvode na degustacija i prodaju uz prigodne poklone za potrošače.

Podravka organizira brojne promotivne aktivnosti za svoje potrošače. Predstavljamo neke od aktivnosti planiranih za treći i četvrti tjedan listopada.

Degustacije proizvoda i prigodna prodaja

Podravka Natur – izravno iz prirodePodravkini proizvodi su visokokvalitetni, praktični i sigurni. Koristeći prednosti globalnog i lokalnog prilagođeni su nacionalnim kuhinjama, njegujući osobitosti lokalnog okusa. Podravkini proizvodi rezultat su odabranih i visokokvalitetnih sirovina, znanja i modernih tehnoloških procesa na strani očuvanja hranjivih sastojka u namirnicama. Odlikuju se brzom i jednostavnom pripremom čime pridonose lakšem zadovoljenju potrebe za hranom. Na taj način potrošačima ostaje više vremena za njih i njihovu obitelj.

Samo kvalitetna i pravilna prehrana zadovoljit će potrebe organizma za energijom i potrebnom količinom prehrambenih i zaštitnih tvari. Podravka to uvijek ima na umu!

Provjerite na Vama najbližem prodajnom mjestu datume i proizvode na degustacija i prodaju uz prigodne poklone za potrošače.

Akcije traju na odabranim prodajnim mjestima.

Datum

Događanje

Grad

 

 

 listopad

Vegeta Natur i Vegeta Natur Twist proizvodi

Podravka pekmez, džemovi i marmelade

Kviki proizvodi

SMS proizvodi

Podravka instant čajevi

 

 

širom Hrvatske

 S 5 juhica do 100 tisućica!

S 5 juhica do 100 tisućicaVolite Podravka juhe, sviđa vam se raznolikost i bogatstvo okusa koje nude kao i zadovoljni izrazi lica Vaših najmilijih kad ih okupite zajedno za obiteljskim stolom uz zdjelu ukusne i okrepljujuće Podravka juhe? Ove jeseni vaša sreća može biti dvostruka!
Podravka juhe nagrađuju svoje potrošače i sve ljubitelje juha u velikoj nagradnoj igri „S 5 juhica do 100 tisućica".  Uz glavnu nagradu - 100.000 kn na potrošačkoj kartici, možete osvojiti i druge vrijedne nagrade - 3 Electrolux samostojeća hladnjaka, 5 električnih roštilja Electrolux i 100 poklon paketa Podravka.

Zato požurite u trgovine, odaberite svojih 5 omiljenih Podravka juha, obradujte obitelj pravim domaćim okusom Podravka juhe, a prazne vrećice pošaljite zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona) najkasnije do 30.11.2011. na adresu:

„S 5 JUHICA DO 100 TISUĆICA"
p.p.170
48001 Koprivnica

Broj pošiljaka koje možete poslati je neograničen. Izvlačenje imena dobitnika je 9.12.2011.
Pridružite nam se na posebnim kulinarskim događajima, gdje možete pokazati svoje umijeće kuhanja, ali i osvojiti malo kućansko pomagalo koje vam poklanjamo u suradnji s Electroluxom.
U svakom dvoboju natječu se dva kandidata te uz pomoć promotora kulinarstva  pripremaju jednostavna jela bazirana na asortimanu Podravka juha. Kvalitetu pripremljenih jela i spretnost u kuhanju ocjenjuje žiri iz publike.

DATUM

GRAD

PRODAJNO MJESTO

21.10.2011.

Zadar

 Supernova

22.10.2011.

Split

 Jocker

2 kg Vegete otkriva 100 malih tajni!

2 kg Vegete otkriva 100 malih tajni!Vegeta je pripremila novu jesenju akciju u kojoj nagrađuje svoje vjerne potrošače. Osvojite vrijednu i zanimljivu knjigu recepata "Male tajne - 100 kulinarskih specijaliteta"  i otkrijte male kulinarske tajne! Pošaljite do 15.11.2011. vrećice i/ili omote Vegeta proizvoda ukupne vrijednosti 2 kg sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa (nije obavezna)) na adresu: Vegeta nagrađuje / p.p. 150 / 48 000 Koprivnica.

S Vegetom se bolje jede!

Lino Mix&Play nagradna igra

Lino Mix&Play - nagradna igraLino je smiksao super nagradnu igru i pripremio vrijedne nagrade: HP notebook, iPhone 4, iPod touch, iPod shuffle i fora Lino Mix&Play majicu.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju od 10.09. do 31.10.2011. kupiti dva Lino Mix&Play proizvoda i poslati kopiju računa s osobnim podacima na adresu:
Lino MIx&Play
p.p. 1111
48000 Koprivnica

Novi Lino kalendar

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendarLino je za vas pripremio novi Lino kalendarŽeli vam pokazati kako je lijepo i lako biti prijatelj prirode, čuvati je od onečišćenja, a ujedno se i dobro zabaviti. U kalendaru ćete s Linom puno toga naučiti i super se zabaviti uz puno iznenađenja.

Sve što trebate učiniti je skupljene medvjediće, zajedno s popunjenim kuponom, poslati na adresu Lino / p.p. 160 / 48000 Koprivnica.
Kupone možete pronaći na proizvodima. Lino web stranici ili na Lino Facebook stranici.

Napomena: Moguće su promjene navedenih datuma i mjesta održavanja promocija te vas pozivamo da pratite naše Facebook stranice (Vegeta Natur, Lino, Lero, Studena) na kojima objavljujemo datume promocija.