Postani grill Majstor: Preko 5 laganih pitanja do vrijednih nagrada

Nagradni natječaj „Postani grill Majstor“ traje od 26. svibnja do 10. lipnja, a najkreativnije čeka čak 11 sjajnih nagrada

Pravi grill majstor zna baš sve o dobrom roštilju i jednako dobro barata roštiljem i tavom. Kako biste dokazali da ste baš vi grill Majstor i osvojili nagradu, potrebno je sljedeće:

  1. Na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/postani-grill-majstor/ čeka vas brzi i lagani kviz znanja
  2. Odgovorite na 5 laganih pitanja, a ako odgovorite točno, otključava se nagradni zadatak
  3. Na njega je potrebno odgovoriti kreativno, u najviše 600 znakova

Osoba koja ponudi najkreativniji odgovor, odnosno rješenje zadatka, osvaja glavnu nagradu, a to su prijenosni roštilj i piknik ruksak, savršen par za spontane piknike i duženja na otvorenom. Osim glavne nagrade, još 10 igrača čekaju utješne nagrade, odnosno 10 grill paketa s kojima će sezona grillanja biti još vatrenija.

Kreativnost je vrlina kad je u pitanju dobar grill, odabir pravih komada mesa, dodataka i marinada, a za ovaj je natječaj presudna.

U Nagradnom natječaju „Postani grill majstor“ možete sudjelovati od 26. svibnja do 10. lipnja, svatko s više prijava, ali nagradu možete osvojiti samo jednom. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 20.06.2021. godine.

Sretno svima!