Podravka: Putovanje hrane i ljubavi dugo 75 godina

Povjerenje potrošača, koje se desetljećima gradilo, najveći je uspjeh te čini Podravku vodećim prehrambeni brandom u regiji, a 75 godina postojanja obilježava se, među ostalim, i kreativnim nagradnim natječajem

Podravkina priča započela je 1934. godine kada su braća Wolf u Koprivnici osnovala radionicu za preradu voća, koja 13 godina kasnije dobiva ime Podravka. Od tada je prošlo više od 70 godina, a danas se Podravka ubraja među vodeće hrvatske internacionalne kompanije koja posluje diljem svijeta i stvara ukusniji svijet – za sve nas. Kreativnost, povjerenje, strast, zadovoljstvo potrošača i izvrsnost vrijednosti su koje Podravka njeguje već 75 godina te ih prenosi na gotovo isto toliko tržišta diljem svijeta. U čak 17 tvornica u 4 zemlje svakodnevno nastaje više od 1800 različitiih proizvoda, poznatih brendova kao što su Lino, Vegeta, Dolcela i brojni drugi.

Za vas smo pripremili nagradni natječaj “Dobar okus daleko se čuje. Neka se čuje i tvoj!”

Generacije su uz Podravku stasale kulinarski pa se 75 godina poslovanja obilježava, naravno, zajedno sa svima vama. Uključite se u nagradni natječaj “Dobar okus daleko se čuje. Neka se čuje i tvoj!” i osvojite jednu od sjajnih nagrada. Glavna nagrada je Kitchen Aid samostojeći mikser, a još 75 kreativaca dobit će bogati Podravka poklon paket. Nagradni natječaj traje od četvrtka 29. rujna do nedjelje 23. listopada 2022.

Sudjelovanje je jednostavno, ali treba biti kreativno

  1. Na stranici https://www.dobarokusdalekosecuje.com/ u za to predviđenoj formi unesi naziv jela koje najviše voliš raditi za posebne prigode i obavezno dodaj fotografiju istog.
  2. Znamo da svako jelo pripremaš na svoj način, uvijek sa srcem – opiši nam ukratko kako. Budi kreativan, jer naš žiri to voli.
  3. Preostaje ti još samo unijeti svoje osobne podatke i čekati proglašenje. Budeš li najkreativniji, čeka te nezamjenjivi pomagač u kuhinji ili jedan od 75 bogatih Podravaka paketa

Dok čekaš proglašenje dobitnika nagradnog natječaja “Dobar okus daleko se čuje. Neka se čuje i tvoj!”, provjeri što su kuhali naši influenceri, jer ćeš sigurno među njihovim receptima pronaći neki za sebe.

Već 75 godina širimo okuse Hrvatske po svijetu, hvala što to činite zajedno s nama!