Paštete za fine guze

Podravka Delikates paštete – #DajMiGriz

Paštete za fine guze!

Profinjenost, gastronomska inspiracija, dašak provokacije... ovakvu komunikaciju zaslužuju, ali i usude se imati samo vrhunske paštete. I to ne bilo kakve paštete. Podravka Delikates – Paštete za fine guze!

Kakve su to paštete?

Podravka Delikates paštete - nova, premium linija Podravka pašteta rezultat je Podravkine kulinarske ekspertize i vrhunskih, biranih sastojaka. Ovi jedinstveni proizvodi bogatog, profinjenog okusa, mirisa i teksture pravi su mali gurmanski zalogaji koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Inspiraciju za kreiranje Delikates pašteta Podravkini kulinarski eksperti pronašli su u okusima kontinentalne i mediteranske kuhinje, spojivši poznate sastojke u neočekivane gurmanske kombinacije.

Zvuči mmmmm.... Jednostavno ih morate probati

U periodu 19.05.-18.06.2016. potražite svoj besplatni uzorak paštete na prodajnim mjestima, a hostese će vam ponuditi da isprobate i sve ostale okuse. A da ne lutate nepotrebno u potrazi za ovim paštetama na policama, jasno smo označili njihove pozicije na prodajnim mjestima.

Nagradni natječaj

Samo jednim klikom na www.finaguza.com ispunite kviz i saznajte da li ste i vi fina guza, jer samo one najprofinjenije nagradit ćemo novim Podravka Delikates paštetama.

Osim kviza, svakako pogledajte i korisne informacije o svim vrstama pašteta, video spot i downloadajte ringtone za svoj mobitel.

Odaberite svoju Delikates paštetu i prepustite se gurmanskom užitku!