Osvoji roštiljadu, uživaj s ekipom u hladu!

Bez obzira da li je riječ o rođendanu, proslavi mature, obiteljskom okupljanju ili jednostavnoj zabavi, Podravkini grill majstori donose baš sve za tvoju roštiljadu!

S dolaskom toplih proljetnih dana sve više vremena provodimo u prirodi. Lijepo sunčano vrijeme sve nas mami da se nešto "okrene" na roštilju!

Kako bi priprema mesa bila što jednostavnija i brža, tu su tekuće Vegeta marinade s kojima mariniranje traje svega 30 minuta i koje garantiraju neodoljiv okus vaših jela s roštilja. Kod serviranja roštilja, da bi stol bio potpun, a vaši zalogaji savršeni, potrebni su još Podravka ajvarsenf i ketchup – omiljeni prilozi jelima koji osiguravaju najveću sočnost i najfiniji okus vašeg roštilja. 

S ovim proizvodima upoznat ćete se kroz TV kampanju i prigodne promotivne aktivnosti na prodajnim mjestima. Promotivne aktivnosti uključuju nagrađivanje potrošača za kupnju Podravkinih proizvoda i degustacije roštilja pripremljenog s Podravka proizvodima. 

Želiš da roštiljamo za tvoju ekipu?

Bez obzira da li je riječ o rođendanu, proslavi mature, obiteljskom okupljanju ili jednostavnoj zabavi, Podravkini grill majstori donose baš sve za vašu roštiljadu!
Prijavite svoju ekipu na www.podravka.hr/rostiljada kreativno se izrazite fotkom, videom ili tekstom i objasni nam zašto da se pridružimo baš tvojoj ekipi!

Tri najbolje prijave imat će priliku vidjeti Podravkine grill majstore na djelu, saznati grill savjete i kušati vrhunski roštilj. Grill majstori donose baš sve za roštiljadu! Osim vrhunske roštiljade, 30 najkreativnih uživat će u Podravka grill paketima.

Grill majstorije za majstore grilla!

Potražite nove ideje za grill meni, a na vama je samo odabir pravih recepata za svoje društvo.