Osvoji novu Čokolino zdjelicu do 31.7.2022.

Svaki dan koji započne s Čokolinom je dobar dan! Prvi korak je, naravno, izvaditi svoju omiljenu zdjelicu za doručak, a mi ti upravo dajemo priliku da osvojiš svoju novu najdražu Čokolino zdjelicu

Najbolji doručak kreće u Čokolino zdjelici, to znamo i ti i mi, ali i naš Lino. Zato te je odlučio nagraditi svojom novom Čokolino zdjelicom koja će ti ubrzo postati i najdraža.

Evo kako do nove zdjelice:

  1. kupiš 3 bilo koja Čokolina u vrećici od 400, 500 ili 600 g (Čokolino, Čokolino Fit, Čokolino Plus, Čokolino plus white, Čokolino protein power)
  2. sačuvaš račun
  3. popuniš prijavni obrazac na osvoji.lino.eu.

I tvoja nagrada stiže! :)

Kupljeni Čokolino možeš prijaviti s više računa, ali moraju obuhvaćati sveukupno 3 proizvoda – bilo na jednom računu ili na tri različita s jednim proizvodom. Na računima trebaju biti vidljivi ostali potrebni podaci (kupljeni proizvodi, naziv prodajnog mjesta, broj računa i datum kupnje), kako bi tvoja nova zdjelica stigla brzo na kućnu adresu.

A kad je kreneš koristiti, ne zaboravi na svog Linu. „Uživaj u svom najdražem Čokolino ritualu s novom zdjelicom pa se slobodno pohvali na društvenim mrežama uz hashtag #čokolinozdjelica.“

Aktivnost traje od 13.5. do 31.7.2022. godine ili do isteka zaliha i vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.