Najbolji roštilj na svijetu - uz Žuju i Vegetu!

Za sudjelovanje kupite jednu vrećicu bilo koje Vegeta marinade i jednog proizvoda iz obitelji Ožujsko (bilo koji) u nekoj od prodavaonica Plodina na području Republike Hrvatske

Vegeta je za svoje vjerne potrošače pripremila nagradnu igru "Najbolji roštilj na svijetu - uz Žuju i Vegetu!" koja traje u periodu od 10.06. do 15.07.2014.

Za sudjelovanje kupite jednu vrećicu bilo koje Vegeta marinade i jednog proizvoda iz obitelji Ožujsko u nekoj od prodavaonica Plodina na području Republike Hrvatske, u periodu trajanja nagradne igre, ispuniti kupon koji će se nalaziti na prodajnom mjestu s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) i brojem računa kupnje te ubaciti kupon u, za to predviđenu kutiju, na prodajnom mjestu. Oba proizvoda moraju biti sadržana na istom računu kupnje.

Nagradni fond uključuje:

  • 1 x 10.000,00 kn na Standardnoj prepaid Diners Club kartici
  • 2 x Plinski roštilj Weber Spirit E-210 Classic
  • 5 x Master okrugli roštilj sa poklopcem na ugljen
  • 30 x Grill set (pregača, pribor za roštiljanje, kuhinjska rukavica)
  • 50 x Grill paket (Žuja 2 l i Vegeta proizvodi)

Sudjelovati možete s većim brojem različitih kupona s različitim brojevima računa, a detaljnije informacije potražite u pravilima nagradne igre.

Izvlačenje sretnih dobitnika bit će 24.07.2014., a objava njihovih imena 1.8.2014. na internet stranicama Podravke, www.vegeta.hr i www.ožujsko.com.