Nagradni natječaj: Začini Grašinu pjesmu

Glavna nagrada je večera za dvoje na kojoj se pridružuje Petar Grašo, a još petero kreativaca osvaja vrijedne Vegeta Maestro poklon pakete

Svi koji vole istinski uživati u hrani i istraživati nove vještine i načine pripreme zapravo su umjetnici. Baš poput glazbenika, koji uživaju u stvaranju stihova i nota te obožavaju glazbu dijeliti s drugima. Najbolje od oba svijeta spojeno je u nagradnom natječaju u kojem vas inspirativni stihovi vode na večeru za dvoje na kojoj se pridružuje i Petar Grašo.

Nagradni natječaj traje od 28. svibnja do 21. lipnja 2021., na stranici www.zacini-inspiracije.hr

Što je potrebno napraviti kako biste sudjelovali u natječaju?

  1. Nadopunite Grašin stih koristeći barem jedan od Vegeta Maestro pojmova: bosiljak, ružmarin, peršin, origano, prirodan, neodoljiv, intenzivna
  2. Budite kreativni, ali pripazite da pjesma ne izgubi rimu
  3. Uz stihove, napišite posvetu dragoj osobi, a najkreativnija će biti nagrađena

Glavna nagrada je večera za dvoje na kojoj će se pridružiti Petar Grašo, plus 1.000,00kn na potrošačkoj kartici za organizaciju prijevoza u vlastitom aranžmanu do lokacije na kojoj će biti večera, a pokriveni su i troškovi noćenja. Još 5 sjajnih kreativaca čiji se stihovi svide stručnom žiriju, bit će nagrađeni vrijednim Vegeta Maestro poklon paketima.

Ako Grašine pjesme znate napamet, baš kao i sadržaj stranice www.zacini-inspiracije.hr na kojoj svakodnevno tražite recepte, inspiraciju za stvaranje te uživate u blogovima i video receptima, uključite se u nagradni natječaj Začini Grašinu pjesmu i osvojite nagradu. Sretno!